سلام دوستان پسرم تبش نزدیک به سی و نه بود بهش پروفن دادم پایین نمیاد شیاف هم ندارم . پاشویه کردم بهتر شد نیم ساعت نشد باز گرم شد با توجه به اینکه پروفن رو شش تا هشت ساعته میدن. بنظر شما میشه چهار ساعته بهش بدمش یا زیاده ؟
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
این ویروس تب شدید داره و به دارو مقاومه کاش ببریش دکتر من امشب سومین شبِ که بچم تب داره چن کیلوعه ...
سلام
شما و اسی
کف پای بچه پیاز حلقه شده بذارید ، یا رنده شده( در جوراب نازک)
گلاب توی آب بدیدبخوره
با آب+ سرکه +گلاب پاشویه کنید
اسی از همسایه شیاف بگیر
یا اگر همسرت میتونه بره داروخانه شبانه روزی بخره
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
خود پزشک ها میگن وقتی شدیده هر ۶ ساعت بدید ۴ ساعت زیاده فقط پاشویه کن با نمک و سرکه و آب ولم انشالله ...
تو ذهنمه برای واکسن ۴ ساعته میدادیم ، درسته؟
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
پسرم تا امروز ده روز میشه مریضه تب و گلو درد و آب ریزش بینی هرچی هم دارو دادم دکتر بردم دوبار سرم زدن براش تا دوره خودشو طی نکنه تمام نمیشه به دارو مقاوم