پسرم ۶ سالشه از شنبه که سرماخورده ۳ روز اولو کامل تب شدید داشت با دارو پایین میاوردم الان بعد از اون سه روز روی چندبار مخصوصا وقتی خوابه دوباره تب میکنه ۳ بارم دکتر بردم میگن طبیعیه؟خیلی میترسم
چیکارش کنم تبش قطع شه کلا همه راهم امتحان کردم میبینی ۲ ۳ ساعت قطع میشه دوباره تب میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک هفته تب داره طبیعیه تبی که از ۳ روز بیشتر بشه یک آلارم و نشانهبرای عفونت در بدن کودک هست. یه دکتر درست حسابی ببرش
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
پسر منم ۶ سالشه و از شنبه تب داره دو سری دکتر بردم کلی امپول و سرم و دارو و...
اما هنوز داغون اشتهاش ب کلی بسته شده و ابی هم ک میخوره بالا میاره...
داغووووووونم
خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱 خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا