2777
2789
عنوان

یک هفته تب کودک خطرناکه؟

4853 بازدید | 41 پست

پسرم ۶ سالشه از شنبه که سرماخورده ۳ روز اولو کامل تب شدید داشت با دارو پایین میاوردم الان بعد از اون سه روز روی چندبار مخصوصا وقتی خوابه دوباره تب میکنه ۳ بارم دکتر بردم میگن طبیعیه؟خیلی میترسم

چیکارش کنم تبش قطع شه کلا همه راهم امتحان کردم میبینی ۲ ۳ ساعت قطع میشه دوباره تب میکنه

خدایا شکرت🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امشب سومین شبه که بچم تب داره دیشب ۴۰درجه بود به زور دارو دارم کنترل میکنم دکتر گفت اگه تا فردا خوب نشه باید بستری کنی

دعا کنید خوب بشه😭🙏

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یک هفته تب داره طبیعیه   تبی که از ۳ روز بیشتر بشه یک آلارم و نشانهبرای  عفونت در بدن کودک هست. یه دکتر درست حسابی ببرش

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
عنبرنسا دود دادم نزدیک بود خفه بشیم گلوم پاره شد از بس سرفه کردم

تبی که ناشی از عفونت باشه بیش از یه هفته خطرناکه آزمایش باید بده

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*

تو منی یا من تو؟؟

پسر منم ۶ سالشه و از شنبه تب داره دو سری دکتر بردم کلی امپول و سرم و دارو و...

اما هنوز داغون اشتهاش ب کلی بسته شده و ابی هم ک میخوره بالا میاره...

داغووووووونم

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا

پسر ۶ ساله ی منم از دیروز تب داره

۲ بار بردم دکتر تبش پایین نمیاد

فقط قرص و شیاف استامینوفن داده

گفت اگه فردا خوب نشد بیا ببر متخصص عفونی

البته گفت ویروسی شایع شده

علائمش تب و دل درد و یه ذره هم سرفه ست

بچه های شما هم همین علائم رو دارن؟

🖤 
تو منی یا من تو؟؟ پسر منم ۶ سالشه و از شنبه تب داره دو سری دکتر بردم کلی امپول و سرم و دارو و... ا ...

برای استفراغش شربت اندانسترون بگیر هربار حالت تهوع داشت یه ق مربا خوری بده

آب رو آتیشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری