2777
2789
عنوان

چ خوابای سمی.... /:

177 بازدید | 19 پست

یبار خواب میبینم معلم دینی داره مسابقه دو میدع

یبار مدیر داره وسط حیاط با آهنگ و اون چادرش میرقصه 

یبار خواب میبینم انگار آب رفتم میوفتم رو سنگ دستشویی با سر میرم پایین😐😂😂😂

خدایی چرا ینی چی اصن!؟ 

واسه گلی که سر تا پاش مصنوعیه؛ خاک نباش! :)🍃️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواب چرت زیاد میبینم یه بار خواب دیدم موش های صحرایی با وسایل آشپزخونه افتادن دنبالم با کارد و چنگال باهم میجنگیدیم😑👌🏻😂

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
قبل خواب یه لیوان آب بخور.

سلااام چطوری خوبی؟🎶🤍

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

یه بارم خواب دیدم تو فیلم اخراجی هام دارم میجنگم بعد یهو بابام بهم زنگ زد گفت پاشو بیا خونه ناهار آماده ست وسط جنگ گفتم اوکی الان میام و رفتم !😂

خواب سمی زیاد دارم یه بارم با گربه ها دست تو دست رقص پا میرفتیم 

بهبه تو چطوری روالی؟

خوبم مرسی میگذرونم🌠