2821
2789
عنوان

فوت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 44 پست

سلام 

صلوات فرستادم براشون 

تسلیت میگم

خدا به قلبت ارامش بده

انجام امور خیر وکمک به نیازمندان و خیرات صدقه قران به نیت پدرتون 

اینا یادت نره براش هدیه کن تااخر عمرت

من همش کارم همینه کمی ارام میشم بااین کارا

یک ساعت پیش داشتم اشک میریختم برای پدرم

اونم مظلوم رفت

اذرماه اولین سالگردشه

۷۰ روز تو ای سی یو بود مثل شمع اب شد وخاموش شد وپرکشید 

اون که تموم شد ما‌پنج تابچه اش هم تموم شدیم

ازمادرمم چیزی نمونده 🖤🖤🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه ای روحش شتد و قرین رحمت الهی... واقعااا سخته. منم پدرمو و کل خانوادمو ازدست دادم کلا کسی ندارم... ولی اینو بگم ایییین روزها میگذره..‌ و اینکه مرگ حقه... نمیر خداست... و این گشنگی تشنگیش جسمش زیاد مهم نیس... اعمالش مهمه و روحش شاد باشه و اونجا خوب باشه... خودت مرتب براش صلوت و خیرات بده... ببین کلا خاک سرده ... و کم کم ادمها ب نبود عزیزانشون عادت میکنن... زیاد فکرشو نکن... قران بخون یا ب فقیر و فقرا کمک کن... این خیلی بهتره عزیزم

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

فاتحه خوندم.روحشون درآرامش

خدا صبر زینبی عطا کنه ب دلتون

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
اخه ای روحش شتد و قرین رحمت الهی... واقعااا سخته. منم پدرمو و کل خانوادمو ازدست دادم کلا کسی ندارم.. ...

ودرضمن خیلی سوره ناس رو بخون و سوره قدر رو برای پدرت. و اینکه خودت و خانوادت غسل صبر زیاد بکنید ک خدا بهتدن صبر بده و با نبودش کنار بیایین

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

تو بیمارستان بود چندین روز بی اشتها شده بود شب آخر حتی سوپشم نخورده بود صب به مامانم گفته بود بهم آب ...

عزیزم روحش شاد شاد،تا داریم حواستون نیست وقتی میرن می فهمیم چقدر بی کس شدیم

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم