2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی..تروخدا بیایین😵

168 بازدید | 12 پست

سلام خانمای گل خوبین

کیا ب تازگی زایمان طبیعی کردن؟راحت بود یا سخت؟و اینکه تو بیمارستان دولتی میشه مامای همراه گرف؟؟ تصمیم گرفتم طبیعی بیارم یدونه سقط داشتم زیاد درد کشیدم زایمان هم مث اونه یا بدتره؟بیایین آرومم کنین😣چیکارکنم زایمان راحتی داشته باشم

آذر ماهیا عشقن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳ ماه پیش برا طبیعی بستری شدم ولی نشد سزارین دم ماما همراه هم گرفتم خیلی درد کشیدم اما نشد دیگه .بیمارستان دولتی بودم .

نترس عزیزم هر چی باشه گذری هست  فوقش چند ساعته دیگه .راستی میتونی آمپول بی دردی هم بزنی البته دهانه رحم تا یه حدی که باز بشه میزنن.

مامای همراه حتما بگیر من بیمارستان دولتی بودم

آمپول هم زدم واسه بی دردی ولی رو من اثر نکرد من دو تا زلیمان طبیعی داشتم خیلی اذیت شدم کلا من رو درد حساسم واسه همین اذیت شدم‌ و گرنه زیاد دردم از نظر زمانی طول نکشید

معاینه هم واسه من درد داشت شاید واسه تو درد نداشته باشه

کلا دردش زیاده زایمان طبیعی اما قابل تحمله یعنی از درد نمیمیری یعنی میخوای بمیری ولی مطمئن باش نمیمیری و

یه کم دلتو قوی کن تموم میشه

مامای همراه حتما بگیر من بیمارستان دولتی بودم آمپول هم زدم واسه بی دردی ولی رو من اثر نکرد من دو تا ...

زنده زنده جون میدم ینی😂اخه من سر سقطمم خیلی درد کشیدم میگم ینی اینم مث اونه

آذر ماهیا عشقن❤