2777
2789

سلام خانوما

تاپیک قبلیمو ببینید برای امروز صبحه 

پریود آخرم ۱۵ شهریور بوده 

هیچ علائمی هم نداشتم روز موعد و ۴ روز بعد موعد بی بی زدم‌ منفی منفی ، بتا دادم ۲ بود و منفی 

دیشب ۱۲ موعدم یکم سرم گیج رفت و دلدرد گرفتم صبح بی بی زدم مثبت شد توی تاپیک قبلی گذاشتم 

رفتم بتا دادم ۱۰۱۶ بود سونو دادم یه کیسه دو میلیمتری فقط دیده شد توی رحم که گفت برای ۶ هفته کوچیکه یکم 

کسی تجربه مشابه داشته و باردار بوده ؟! بارداریتون نرمال پیش رفته؟

انشالله هیچی نیست نگران نباش خیلیا اینجا بوده که مثل تو بودن الان بچه هاشون تو بغلشونو

منم ۴روز از موعدم گذشته امروز بی بی زدم منفی شد برا منم دعا کن

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله هیچی نیست نگران نباش خیلیا اینجا بوده که مثل تو بودن الان بچه هاشون تو بغلشونو منم ۴روز از ...

امیدوارم شما هم به زودی مامان بشید ؟! چند وقته اقدامید؟

نگران نشو

جنین دیر تشکیل شده

منم ۱۲ روز تاخیر یعنی ۶ هفته فهمیدم و تو سونو فقط کیسه رو دید.

۲ هفته بعد قلب هم داشت

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
عزیزم واقعا انتظار سخته  من کلا ماه دوم اقدامم بود ولی خیلی ناراحت میشدم بی بی منفی میشد 😔امر ...

انشالله که نی نیت سالم بیاد تو بغلت گلم 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نشو جنین دیر تشکیل شده منم ۱۲ روز تاخیر یعنی ۶ هفته فهمیدم و تو سونو فقط کیسه رو دید. ۲ هفت ...

بتاتون چند بود ۱۲ روز بعد موعد ؟! یکم استرس گرفتم گفته هفته آینده برم برای سونو مجدد که یوقت خارج نباشه

بتا خوبه برای ۴ تا ۵ هفتس 

نگران نباش همین ک داخل رحم بوده خوبه عزیزم 

دو سه هفته صبر کن بعد برو سونو هم جنین تو‌ساکه هم قلبش تشکیل شده 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
بتاتون چند بود ۱۲ روز بعد موعد ؟! یکم استرس گرفتم گفته هفته آینده برم برای سونو مجدد که یوقت خارج نب ...

۱۵ هزار و ۵۰۰.

وقتی کیسه رو دیده که دیگه خارج رحمی نیست.

فولیک اسید بخور

استرس هم نداشته باش

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

من روز موعد بیبی زدم منفی بود 

اما الان ک ۱۵روز از موعدم گذشته حالت تهوع دارم و سرگیجه دیگه هیچی اما یکی دوروز قبل موعد وتا چند روز کمردرد بودم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …