2777
2789
عنوان

به داداشم بگم یا نه😔

679 بازدید | 44 پست

به کتاب کمک درسی احتیاج دارم برای کنکور

داداشام خرجمونو میدن

یکی از داداشام که اصلا منو تحویل نمیگیره

یه داداش دیگم بهتره تا حالا اون هزینه تحصیل منو داده

روم نمیشه بهش بگم دوباره یک تومن پول بریزه برام کتاب دست دوم از دیوار پیدا کردم قیمت خیلی مناسب میخوام بگیرم

به نظرتون چیکار کنم چی بگم به داداشم میخوام منطقی صحبت کنم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت بهش بگو عزیزم،همینی که اینجا نوشتی،اول ازش تشکر که به فکرته و انقدر زحمت میکشه بعد قضیه کتاب رو بگو،بگو انشاله یهدرشته خوب قبول میشم چند سال دیگه همه زحمتاتو جبران میکنم،فقط حواست باشه یه نفر تو همین نی نی سایت کتاب خریده بود از دیوار براش روزنامه باطله فرستاده بودن

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

اگه خجالت نمیکشی بگو

من معمولا توی اینحور مواردخیلی خجالت میکشم و گفتنش برام سخته

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

براش عکسشو بفرست بگو اینا رو لازم دارم  به نظرت بخرم؟

اگه  پولشو نداشته باشه میگه نخر  و برعکس

اینجوری سر صحبت رو باز کن و بگو پولای قبلو خرج کردی و پول جدید بگیر

راحت بهش بگو عزیزم،همینی که اینجا نوشتی،اول ازش تشکر که به فکرته و انقدر زحمت میکشه بعد قضیه کتاب رو ...

خب واقعیتش روم نمیشه وضعیت مالیش در حال حاضر زیاد خوب نیست ماشین گرفته واقعا نمیدونم چیکار کنم😔

کتابارو شهر خودمون هست حضوری میگیرم

خب واقعیتش روم نمیشه وضعیت مالیش در حال حاضر زیاد خوب نیست ماشین گرفته واقعا نمیدونم چیکار کنم😔 کت ...

حالا بگو فوقش میگه نداره و اون موقع یه فکر دیگه میکنی

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
اونا خودشون دارن  بعضی ها هم اصلا واسه کنکور نمیخونن و نمیگیرن

خب ازشون بگیر 

بگو دونه ای بهم اجاره بدین

دخترم برای کنکور فوق  گرفته    همه رو با هم نمیخونن میگن یه کتابو کامل میخونیم میزاریم کنار بعد کتاب بعدی رو شروع میکنیم 

دروس مهم هم میزارن نزدیک کنکور که ضریبش بیشتره یادشون نره

خب ازشون بگیر  بگو دونه ای بهم اجاره بدین دخترم برای کنکور فوق  گرفته    همه ر ...

نه اینطوری نمیشه  دوست ندارن بدن کتاب هاشونو

دوست صمیمیم گام به گامشو یه دفه خواستم هزارتا بهانه آورد