2777
2789
عنوان

خیانت😐..؟

141 بازدید | 8 پست

تایپ قبلم گفتم قضیه رو خودم رفتم تو گروه با ی اکانت فیک دیدم چن بار گفته محدثه نیست من بخاطر محدثه می اومدم اینجا حرف میزدم حالام پیام داده سلام ... یعنی واقعا متاهلع😐اگ متاهله ک این رسما خیانته...نظرتون بگید

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نفهمیدم

ببنید من با ی اقایی مدتی در ارتباط بودم هم دوس داشتیم بعدش سرد شد کات کردیم ولی همزمان عادی حرف میزدیم چن مدت گذشت پروفایل گذاشت عکس خودش و ی خانم دست در دست هم اما صورت دخنره مشخص نبود گفت ازدواج کرذم گروه مشترک داشتیم اما من از اون گپ دیلیت زدم اومدم بیزون حالا با اکانت فیک رفتم دیدم همش میگ محدثه کو و الانم پیام داده سلام خوب اگ این مرد متاهلع و ذاره ب من پیام میذه کارش خیانت ولی ممکنه نباشه چون ک همش درگیره منه نظرتون چیه

ببنید من با ی اقایی مدتی در ارتباط بودم هم دوس داشتیم بعدش سرد شد کات کردیم ولی همزمان عادی حرف میزد ...

خب گلم اون آدم اگرم زن نداشته باشه و مجرد باشه شما رو واسه وقت گذرونی میخاد رفته عکس با یه خانم گذاشته رو پروفایل یعنی به هر حال تو رابطه اس و خب همون بهتره ولش کنی 

خب گلم اون آدم اگرم زن نداشته باشه و مجرد باشه شما رو واسه وقت گذرونی میخاد رفته عکس با یه خانم گذاش ...

دقیقا همینه دیگ😐منم همینو میگم اصلا این ادم متعهد نیس و خائنه الانم میخواد بگه چرا دیلیت زدی منم بگم ب ی سری دلایل شخصی و ممنون از جویا شدن حالم ولی در شان من نیست با ی اقای متاهل حرف بزنم این خوبه...؟