2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت نی نیمه شنبه

161 بازدید | 14 پست

خانوما من شنبه سونو دارم واسه تعیین جنسیت

میخوایم با همسرم به مادرشوهر پدرشوهرم بگیم شامو بیان خونمون باهم بدونیم جنسیتشو.نمیخوایم مستقیم دکتر بهمون بگه بنظرتون چیکارکنیم؟خودمون هیچ ایده ای نداریم😅(مادرپدر منم شهرستانن که نمیگیم بیان)

چیکارکنیم؟میگم بادکنک بخریم ازاون سیاها خوبه؟

نظر بدین لطفاا دلم میخواد متفاوت بدونیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوممون،شنبه تازه میخوایم بریم میخوایم به دکتر بگیم نگه بهمون بنویسه تو کاغذ،کاغذم بدیم به مغازه ...

کاغذ رو بدین به قناد داخل کیک رو آبی یا صورتی بزنه بعد برش ببینید

کاغذ رو بدین به قناد داخل کیک رو آبی یا صورتی بزنه بعد برش ببینید

اخه کیک چند روز وقت میبره،همسرمم یکشنبه میره سرکار سه شنبه میاد😅نمیتونیم صبرکنیم اونهمه وگرنه تو فکر منم بود این ایده

اخه کیک چند روز وقت میبره،همسرمم یکشنبه میره سرکار سه شنبه میاد😅نمیتونیم صبرکنیم اونهمه وگرنه تو فک ...

انشالله سالم بغل بگیری 

ولی من جای دکتره باشم کرم درونم نمیزاره ساکت باشم هرجور شده آخر کار عررررر میزنم جنسیت رو میگم وگرنه خفه میشم