2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا چی خوردی

چون به مشکل خوردم حالم بد بود و بده خیلی داغونم از همچی خسته شدم هرچی زور میزنم برا هرچیز و هرکاری نمیشه

یه روزی به جایی میرسم که این همه بی توجهی جبران بشه!
چون حالم بد بود به مشکل خوردم الان داغونم

حماقت کردی عزیزم...
فکر کردی ماهایی که تو تاپیکتیم به مشکل نخوردیم؟|
باور کن هممون مشکل داریم...و حداقل نصفمون مشکلمون در حدی هست که داغون باشیم...
الان هممون قرص بخوریم؟

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
حماقت کردی عزیزم... فکر کردی ماهایی که تو تاپیکتیم به مشکل نخوردیم؟| باور کن هممون مشکل داریم...و حد ...

من تحملم تموم شده بخدا 

الان چند روز دیگ ۱۷ سالمه ولی یه روز خوش توزندگیم ندیدم و الانم نمیبینم 

نمیتونم تحمل کنم با این حال بد جسمی و روحی

به شدددددت گیج میشی بدنت بی حس میشه و تا فردا میخوابی ممکن هم هس توهم بزنی و پس فردا کارایی ک   ...

چیکار کنم بمیرم🥲🥲🥲

من تحملم تموم شده بخدا  الان چند روز دیگ ۱۷ سالمه ولی یه روز خوش توزندگیم ندیدم و الانم نمیبین ...

میفهمم...منم به ته خط رسیدم...منم بریدم...منم به خودکشی فکر کردم...
تو اولین نفری نیستی که تو شرایط سختی هستی...اخرین نفرم نخواهی بود...این دلیل نمیشه که به خودت حق بدی که همچین تصمیمی بگیری...
خسته ای زندگی سخته اوضاع بده...باشه میفهمم
واقعا درک میکنم...اما اگه قرار باشه تا صبرمون تموم میشه یه مشت قرص بخوریم که بمیریم سنگ رو سنگ بند نمیشه که...
الان پاشو برو دکتر...یکم منگ و گیج میشه با این تعداد قرصی که خوردی...
بعدشم وقتی اومدی بشین مثل یه دختر بالغ فکر کن...من نمیگم شرایطت اسونه...نمیگم ادم ضعیفی هستی...نه!
من میدونم داری روزای سختی رو سپری میکنی...اما این راهش نیست...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
چیکار کنم بمیرم🥲🥲🥲

خدانکنه عزیزم این چه حرفیه 

ببین منم مثل تو بودم همیشه از این کارا میکردم حتی تا همین چند وقت پیش ولی واقعا ارزش نداره چیز هایی هست تو دنیا ک بشه بخاطرشون زندگی کرد امید داشته باش💚

با این کارا فقط به خودت و خانوادت اسیب میزنی 

خدانکنه عزیزم این چه حرفیه  ببین منم مثل تو بودم همیشه از این کارا میکردم حتی تا همین چند وقت ...

چرا نباید به هرکاری دست میزنم برام نشه

اب بخور یا یکاری کن بالا بیاری  و بخواب تا تاثیرش بپره واقعا این قرص ضرر داره من ب مرور زمان دی ...

چرا باید برا هر عوضی و پسته بشه برا من نشه؟