2821
2789
عنوان

بارداری

221 بازدید | 36 پست

بچه ها سلام 

من هفته هشتم بارداری رفتم سونو ک هماتوم داشتم ب این ابعاد و استراحت و امپول بکمپلکس و پروژسترون دادن هفته یکی هر کدوم رو....بنظرتون خطرناک نیس ،ابعادش بزرگه یا کوچیک،کسی هست چیزی سر در بیاره از این، مشکلی برای جنین ب وجود نمیاره ....راهنمایی میکنید مهربون ها🥺🙏🏻

من شنیدم تا وقتی خیلی بزرگ نشه آسیبی به جنین نمیزنه هرچی دکتر گفت رعایت کن ♥️

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هماتوم چیه من ۶ هفته رفتم گفت همه چی طبیعیه ۸ هفته باز بیا  نرم به منم اینارو بگه😥

خدانکن عزیز همه ک عین هم نیستن

هماتوم لخته های خون هستن ک پست جنین تو ساک بارداری قرار دارن و بعضی ها میگن با استراحت یا جذب یا دفع میشه نمیدونم دقیق...من هفته ۸ هستم همه چی طبیعی بود جز این موارد😓خاستم اونا ک بلد تر هستم ازشون تحقیق کنم

بزرگ نیست و یک ماه شیاف پروژسترون خارجی استفاده کنی خوب میشی تاکید میکنم خارجی باشه یک ماه استفاده کنی خوب میشی 

من تو هر دوتا بارداریم هماتوم داشتم بارداری اول پروژسترون ایرانی تا ۳ ماه استفاده کردم خوب نشد خارجی پیدا نمیشد از تهران خارجی خریدم یک ماه استفاده کردم خوب شدم

بارداری دوم دیگه مستقیم خارجی خریدم یک ماه استفاده کردم خوب شدم 

رابطه جنسی نباید داشته باشی و کار سنگین هم نکن هماتوم اگه درمان نشه خطر سقط جنین داره ولی برای شما کوچیکه مراقبت کنی زود خوب میشی 

در مورد هماتوم فقط شنیدم اگه ایتراحت کنی مشکلی پیش نمیاد

دوست خودمم هماتوم داشت لکه بینی و گاها خونریزی تو حاملگی ولی اون مدتی که دکتر تعیین کرده بود کاامل استراحت کرد حتی ظرف نمیشست

الان خداروشکر بچه شو به دنیا اورده و کاملا سالم و خوشگل الحمدلله😍

نگران نباش فقط تا میتونی استراحت کن و مواظب خودت باش

مشکلی نداره عزیزم خیلیا هماتوم داشتن خودش رفع شده استراحت کن فقط از شیاف و داروهاتم مرتب استفاده کن

شیاف ندادن بهم فقط امپول هفته دوتا یکی تقویتی یکی هم این ک گفتم 

خداکنه 😓

خدانکن عزیز همه ک عین هم نیستن هماتوم لخته های خون هستن ک پست جنین تو ساک بارداری قرار دارن و بعضی ...

اهان انشالله که به سلامتی بگذرونی گلم😘

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
در مورد هماتوم فقط شنیدم اگه ایتراحت کنی مشکلی پیش نمیاد دوست خودمم هماتوم داشت لکه بینی و گاها خون ...

ای جونم مبارکشون باشه 

ایشالا خدا از دهنت بشنوه برا منم همینجوری باشه🙏🏻