2777
2789
عنوان

مادرا توروخدا کمک کیست تومغز جنین

180 بازدید | 19 پست

سلام امروز رفتم سونو آنومالی دادم ۱۸هفته هستم همه چی خوب بود فقط یه کیست به اندازه ۶میلی تو مغز جنین مشاهده شده، توروخدا کسی میدونه خطرناکه یانه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چهارمین نفری هستی تو دو سه روز اخیر این و گفتی دارم نگران میشم کم کم 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄

کیست تو بدن جنین؟! 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چرا نگران میشی؟

منم باردارم میترسم برم سونو بهم همینو بگه قبلا سقط داشتم 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
نه عزیزم نگران نباش، من دگتر سونوگرافیم گفت جای نگرانی نیست تا۲۴هفته خودش جذب میشه ولی من نمیتونم نگ ...

انشاالله ♥️ وقتی گفته جذب میشه پس جای نگرانی نیست توکلت به خدا