2777
2789
عنوان

سوال راجع به اتوی مو دارم

58 بازدید | 9 پست

بچه ها موهارو وقتی خیسه باید اتو کرد؟برای صاف شدن موهام میخواستم اتوی مو بکشم 

چیکارکنم موهام خوب وایسه 

خود موهام لخته ولی خوب هم واینمیسه 

وقتی هم بازش میکنم بالای موهام میچسبه و بد دیده میشه 

راهکاری بلدید؟قراره برم عروسی و هیچی بلد نیستم 😪😪😪😪😪

💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای خیسو اتو بکشی بدجور اسیب میبینه  کامل خشک کن بعد اتو بزن اگه موهاتو دوست داری

اهان 

نمیدونستم که باید چیکارکنم 

اولین باره اتو میزنم 

راجع به سوال بعدیم چیزی نمیدونی عزیزم؟

وقتی میخوام موهامو همینجوری صاف بریزم بالا سرم حالت چسبناک میشه و بد دیده میشم 

بعضیا چیکارمیکنن بالای سرشون یکم خوب وایمیسه یکم حالت برامدگی 

💔💔💔
اهان  نمیدونستم که باید چیکارکنم  اولین باره اتو میزنم  راجع به سوال بعدیم چیزی نم ...

خیس خیس  سشوار بزن خشک شه 

بعد اتو کن؛  اتو رو به سمت پایین نکش که ریشه ها روبه پایین کج بشن

روبه بالا اتو کن یه ۱۰ سانت ساقه موهاتو

بعد اتو وقتی هنوز گرمن با شونه ریز شونه بکش تا وقتیکه خنک شه 

شال و روسری سنگین ننداز روشون و اگ مذهبی ای  محکم نبند 

برا منم موهام کم پشت و نازکه اینطوری میکنم حجم میگیره

خیس خیس  سشوار بزن خشک شه  بعد اتو کن؛  اتو رو به سمت پایین نکش که ریشه ها روبه پایی ...

موهاتو هر طور که دوست داری وایسه (بافتی بستنی گلی چیزی ) ببند بعدش یه تا ریز بزن که دیگه تکون نخوره 

من خودم زیاد با تاف اوکی نیستم موهامو به هم میچسبونه خودمم خیلی پر جنب و جوشم وز میشه😂

خیس خیس  سشوار بزن خشک شه  بعد اتو کن؛  اتو رو به سمت پایین نکش که ریشه ها روبه پایی ...

فدات بشن عزیز مهربونم

خدا خیرت بده منم دقیقا همین مشکلو دارم ممنونم که راهنماییم کردی 

💔💔💔
فدات بشن عزیز مهربونم خدا خیرت بده منم دقیقا همین مشکلو دارم ممنونم که راهنماییم کردی 

الهی که خوش بگزره بهت😍

این موهایه ردیفی که با گیره وصل میشن به موها هم خیلی خوبنا ارزونم هس با ۵۰ ۶۰ تومن میتونی بخری 

من موهام بلنده اونا واسم کوتاه میاد

الهی که خوش بگزره بهت😍 این موهایه ردیفی که با گیره وصل میشن به موها هم خیلی خوبنا ارزونم هس با ۵۰ ...

فدای تو عزیزم

دیگه یجوری گذروندیم ایشالا واسه دفعه ی بعدی😄

💔💔💔