2777
2789

روز موعد بی بی منفی بود 

۴ روز بعدشم منفی بود 

روز موعد بتا دادم ۲ بود و منفی 

امروز بعد از ۱۲ روز تاخیر بی بی زدم و مثبت مثبت بود از استرسم یکی دیگه هم زدم اونم مثبت شد 

پرولاکتین داده بودم بردم برای دکتر بعد از اینکه بتام منفی شد پلی کیستیک بودم و کمی پرولاکتینم بالا بود که قرار شد ۲ ماه اقدامی نداشته باشم و دارو مصرف کنم الان نمیدونم چیکار کنم عصر میرم آزمایش میدم واقعا شوکه شدم 🥹😍

اره تاپیک بغلی هم آزمایش هم بیبی منفی بوده 

دوباره آزمایش داده مثبت شده 

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا الان یه کاربر تاپیک زد گفت یک ماه تاخیر داشت آز و تست همش منفی دیگ رفته آمپول زده که پری بیاد باز نیومده دوباره رفته آز داده دیده مثبت

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
اره تاپیک بغلی هم آزمایش هم بیبی منفی بوده  دوباره آزمایش داده مثبت شده

اصلا یه جوری شوکه شدم که نمیدونم چیکار کنم 

فعلا میخوام برم ازمایش بدم امروز مجدد 

بعدشم سونو برم که از ساک حاملگی مطمئن بشم 

بنظرتون درسته ؟! 

اگه بی بی ای در کار باشه الان ۶ هفته و ۱ روزه

اتفاقا الان یه کاربر تاپیک زد گفت یک ماه تاخیر داشت آز و تست همش منفی دیگ رفته آمپول زده که پری بیاد ...

منم بعد از آزمایش بتا که منفی بود کلی دم کرده زعفرون خوردم ولی پریود نشدم 🥹دیگه تصمیمم هم به درمان پلی کیستیک بود رفتم باشگاه ثبت نام کردم و رژیم پرهیز قند و ... گرفتم 🥹

البته ماه دوم اقدامم بود 

منم بعد از آزمایش بتا که منفی بود کلی دم کرده زعفرون خوردم ولی پریود نشدم 🥹دیگه تصمیمم هم به درمان ...

کار خدا هست دیگه گلم انشاءالله که مبارکتون باشه

کار خدا هست دیگه گلم انشاءالله که مبارکتون باشه

امیدوارم اگه هست سالم باشه 

من نبودشو پذیرفته بودم حداقل الان که دوباره به بودنش امیدوار شدم خارج رحم و ... نباشه🥹

امیدوارم اگه هست سالم باشه  من نبودشو پذیرفته بودم حداقل الان که دوباره به بودنش امیدوار شدم خ ...

انشاءالله که سالم هست گلم حالا احتیاط کن گرمی و اینا نخور برو آزمایش ببین چخبره