2777
2789
عنوان

واسه نهاریه غذاسریعو اسون بگید نه گوشت دارم نه مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج ربی با سالاد شیرازی🤪🤪 خودم خیلی دوستش دارم

چطوری درست میکنی منم درست میکنم بگو ببینم مثل من درست میکنی

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
لوبیا پلو بدون گوشت؟،

اره همیشه که نباید گوشت باشه.من بالوبیا چیتی درست میکنم لوبیا پلو باماست و سبزی خیلی میچسبه.لوبیارو مث مدل کنسرو لوبیا درست میکنم بادارچین و زیره لابه لای برنج مریزم میزارم دم بکشه با ته دیگ سیب زمین

ب نج درست میکنم ربم سرخ میکنم میارم سر سفره مثل خورشت میریزم رو برنج یکم قاطی پاتی میکنم میخورم همین ...

آهان نه من این طوری درست نمیکنم من رب سرخ میکنم آب جوش میریزم روش نمک وادویه یه عصاره مرغ هم میزنم بعد برنج میریزم داخلش آبش که جمع شد درش میزارم تا دم بکشه بعد روغن میدم روش با سالاد یا ماست میخوریم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آهان نه من این طوری درست نمیکنم من رب سرخ میکنم آب جوش میریزم روش نمک وادویه یه عصاره مرغ هم میزنم ب ...

اونجوری ترشی رب کم میشه من دوست دارم ترش باشه وفقط طعم رب بده با ادویه و چیزای دیگه دوست ندارم ولی تو ب نج و گوجه از این چیز میزا میزنم

آهان نه من این طوری درست نمیکنم من رب سرخ میکنم آب جوش میریزم روش نمک وادویه یه عصاره مرغ هم میزنم ب ...

این چقد باحال بود

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰