2777
2789

نی نیت نیومده دنیا نگرانی؟؟🤣نگران نباش عزیزم ۴۰ روز نذر یس و حدیث کسا کن که ۴۰ روز اول نی نی اذیتت نکنه ایشالا بعدشم اروم باشه

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

دخترام ۸ماهشونه 

تا صبح دو سه بار شیر میخورن یا بیدار میشن نق میزنن

درطول روزم نمیشه خابید 

کار دارم

در طول روز ۲ساعت خاب پیوسته و مفید هم ندارم 

شب تاصبح هر نیم ساعت بیدارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم نزدیک ۵۰ روزشه و من ب معنای واقعی کلمه داغون شدم البته چون بچه اولم ۹ سالشه و من عادت ب بیخوابی های شبانه و اذیت یچه نداشتم واقعا برام سخته...هیچی از بچه داری یادم نبود اگر خواهرام نبودن افسردگی منو از پا درآورده بود...

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

خیلی نگرانم 😢😢😢😢 اخه میگن بچت که اومد خواب تعطیل

دقیقا درسته خواب تعطیل شب ک باید پا ب پاش بیدار باشی اگر بیداری کنه وقتی ام ک خوابه باید ب کارای خونه برسی 

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من نینیم ۳ ماه و چند روزه است . ده روز اول که همش خواب بود بعد شبا ۱۱ تا ۵ صبح می‌خوابید و روزا بیدار بیدار بود .اون ۶ ساعتی هم که خواب بود من بیدار بودم شیر میدادم هر دو ساعت خیلی سخت بود .از وقتی وارد ماه سوم شدیم کم کم خوابش بهتر شد الان ده تا ۸ صبح می‌خوابه وسطش هم دو یا سه بار شیر میدم و این میزان خواب برام کافیه روزا من نمی‌خوابم. بچه امم هر یکی دو ساعت یه چرت میزنه بعضی روزا بیشتر میخوابه

و منی که خواهر ندارم  شهر غریبم  بچه اولمه

آخی عزیزم نترس انشالله خدا کمکت میکنه خدا ب شرایط هرکس نگاه میکنه

خیلی نگرانم 😢😢😢😢 اخه میگن بچت که اومد خواب تعطیل

نه بابا اینجوری هم نیس کمی اولا سخته که اونم راهشو بهت گفتم

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
و منی که خواهر ندارم  شهر غریبم  بچه اولمه

ببخشید میشه بپرسم جنسیت بچتون چیه؟😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻