2777
2789
عنوان

خدایا 😭

76 بازدید | 14 پست

روم نمیشه به کسی بگم حتی تو نی نی سایت هم روم نمیشه.

من دارم برا کنکور می خونم  روزی 10_ 12 ساعت می خونم قشنگ کلاسم میرم 

من اتاق خودمو هر روز تمیز می کنم

ولی پذیرایی آشپزخونه اتاق مامان و بابام تراس حموم دستشویی همه. جای خونه بی نهایت نامرتبه 

طوری که ما ده ساله تو این خونه ایم یاد ندارم اتاق مامانم و بابام در حدی مرتب باشه که جا یه نفر بشه رو زمینش بخوابه یا حتی فرش کفش پیدا باشه 

بعد از اون طرف تابستونا که میریم خونه دهات مون همه جا باید برق بزنه وگرنه مامانم خودشو می کشه چون اونجا هر روز تقریبا مهمون برامون میاد 

اینجا مامانم ماهی یه بارم مامانم جارو نمی کنه اونجا با وجود اینکه خونمون دو برابر اینجاعه هر روز اونم با جارو دستی کل خونه رو جارو می کرد 

تابستون امسال هم که خودم کل کارای خونه رو می کردم دقیقاً سه ماه تابستون از 15تیر کل خونه تمیزه تمیز بود چون خودم هر روز کل خونه رو تمیز می کردم 

از طرفی چون برای کنکور دارم می خونم نمی تونم همه ی کارای خونه رو بکنم از طرفی هم بابام میگه دنیا قانون داره از تو همچین خونه ای دکتر در نمیاد و این حرفا چی کار کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابات الکی میگه 

تو خیلی عالی هستی 

با وجود این همه درس خوندن اتاق خودتم تمیز میکنی دیگه بقیه خونه به تو ربطی نداره چون کنکوری 

مامانت فازش چیه تمیز نمیکنه خونه رو؟ 

افسردگی داره باید برا این کارا حتما انگیزه داشته باشه؟

چون میگی اگه مهمون بیاد حتما تمیز میکنه 

اینجایی که هستین مهمون نمیاد؟ 

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀            نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

وا دکتر شدن و قبولی توی کنکور چه ربطی داره به تمیزی خونه!!!؟

شما وقتی ۱۲ ساعت درس بخونی و کلاس هم بری، مگه چقدر توی پذیرایی هستی که اینقدر اذیت میشی؟

اتاق خودتو تمیز کن، اتاق بقیه هم به خودشون ربط داره عزیزم.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
چون خیلی نگرانم که قبول نشم خیلی حرف بابام استرس بهم داد 

نه اصلا ربطی نداره حالا اگه برا تمیز کردن اتاق خودت تنبل بودی و بهونه میاوردی یه چیزی 

ولی وقتی اونجارو تمیز میکنی دیگه مشکلی نیست 

چون تمیزی محیطی که داخلش کسی درس میخونه هم مهمه 

بابات شاید از سر ناراحتی یا عصبانیت گفته 

یا خواسته از ترس تو برا قبول نشدن سواستفاده کنه 

تو خیلی خیلی عالی عزیزم داری تا میتونی برا هدفت تلاش میکنی تمیز و مرتبم هستی مزد زحمتتو میگیری 😍😍😍

فقط امیدوارم درست بخونی💕

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀            نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

نه اینجا نمیاد  مهمون بیاد برق میندازه

خب چرا اونجا اصلا مهمون نمیاد؟ 

در طول روز چیکار میکنه؟ غذا درست میکنه؟ 

عزیزم ان شاءالله موفق میشی، اصلا خودتو درگیر مسائل خانواده نکن.

نه حرص بخور، نه با دلخوری جواب بده، فقط تمرکزت روی درست باشه.

ماشاءالله معلومه پشتکارت عالیه 👌🏻

دعا میکنم روزی که رتبه ها اومد با خوشحالی تاپیک بزنی و خبر خوش بدی🤲💗

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم ان شاءالله موفق میشی، اصلا خودتو درگیر مسائل خانواده نکن. نه حرص بخور، نه با دلخوری جواب بده، ...

والا من خودمو درگیر نمی کنم بابام میگه تو همچین خونه ای آدم موفق نمیاد بیرون یه ساعتم علتش داشت توضیح میداد والا

والا من خودمو درگیر نمی کنم بابام میگه تو همچین خونه ای آدم موفق نمیاد بیرون یه ساعتم علتش داشت توضی ...

بله متوجه شدم ایشون میگن حتما ناراحت بودن این حرفارو زدن.

اما شما فکرتو درگیر این صحبتا نکن گلم.

تا میتونی تست بزن و تحلیل کن و روی برنامه ای که داری پیش برو

ان شاءالله همون رتبه ای که دوست داری بیاری