بچه های شما هم اینجوری هستن از مدرسه میاد میخواد مشق بنویسه بعد آنقدر طول میده دستشم کنده از ساعت 3 تا 8شب داره مشق مینویسه اشتباه مینویسه هی پاک میکنه هرچی میگم بیا تو چک نویس بنویس یاد بگیر قبول نمیکنه هی گریه میکنه از جاش بلند نمیشه هیچ کاری نمیکنه تا مشقش تموم نشه باشگاه نمیره بزور دیروز بردمش گفتم دو روز تعطیلی بعدا میتویسیم معلمم یازده خط مشق میگه تو کتابشم هست بعد ریاضی هم داره کاردستی هم باید درست کنیم ی هفته از خونه بیرون نرفیتم فقط بخاطر مشق پسرم آنقدر داد زدم صدام در نمیاد
دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یازده خط؟،معلم دخترم از هر لوحه فقط دو خط الی ۳ خط،دخترمنم به شدت حساسه و دستش کنده،قشنگ یه دونه رو ده دقیقه طول میده😂
طبیعیه،به مرور راه میفتن.
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
من معلم دومم اصلا ماه اول مشق گفتن اشتباه اونم ۱۱ خط نهایتا ۶ خط کجی تگشتان دست و ستون فقرات میاره یک هفته درس خونده باید دیروز رو استراحت میکرد بجاش بازی و کارتون مورد علاقشو میدید
بهش روحیه بده که تموم میکنی تو میتونی تو قهرمانی
دیروز اولیای منم پیام داده بود دخترم ریاضی نمیدونه گفتم استراحت کنه بعد ازش سوال کنین
ببین فقط صبر و تحمل زمان مشخص کن مثلا بگو دقیقا ساعت ۳باید تکالیفتو هروز بنویسی تا بتونی بری بازی کنی اصلا دادنزن دعواش نکن من خودم دخترم اوله درکت میکنم