2777
2789
عنوان

بیخوابی نوزاد چهار ماهه

1200 بازدید | 18 پست

دخترم چهار ماهشه شبا تقریبا هر دوساعت پا میشذ شیر میخورد اینجوری بد نبود العان یه هفته ای میشع هر نیم ساعت بیدار میشه ،یعنی برمیدارم شیر میذم ،یا میخوابونم همین که دراز کشیدم نق نق میکنه دیگه کاملا کلافه ام چیکار کنم ،حتی امروز پنج صبح استامینوفن دادم بازم درست حسابی نخوابید

دختر منم همینجوری شده بود یه شربت ارامبخش برا نوزادا عطاری ها میفروشن فنرگیر شبا یه میلی بهش میدم خوابش عالی شده 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم همینجوری شده بود یه شربت ارامبخش برا نوزادا عطاری ها میفروشن فنرگیر شبا یه میلی بهش میدم خو ...

چه خوب ، ضرری برا بچه نداشته باشه چون  هنوز به غذا خوردن نیافتاده

احتمالا مقداری رفلاکس اذیتش میکنه و قاعدتا شدید نیست چون شیر خوردنش خوبه اگه بتونی شب شیب‌دار بخوا ...

نمیدونم شاید ،بالشش رو بالا میزارم همیشه ،بازم راس میگین شایذ رفلاکسم باشع ،اخه یه روز گفتم شاید کولیک داره یه روز گفتم اشکال نداره امشب شاید رفلاکس داش ،یه شب گفتم بیخواب شدع ، ولی دیگه خیلی طولانی شذ

نمیدونم شاید ،بالشش رو بالا میزارم همیشه ،بازم راس میگین شایذ رفلاکسم باشع ،اخه یه روز گفتم شاید کول ...

بی خوابی معمولا اثر رفلاکسه شیرگاو نخور حالا بقیه لبنیات ام هست اما شیر بدتره 

یا ببین روزش چی خوردی براش بدتر بودا

چون بخ تغذیه مادر ربط داره

من اگه غذای ادویه دار میخوردم بدتر میشد 

چه خوب ، ضرری برا بچه نداشته باشه چون  هنوز به غذا خوردن نیافتاده

بچه منم چهارماهشع ن بابا ضرری نداره ابجیام ب بچه هاشون میدادن 

البته اینم بگم خارجیه مال پاکستان

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
عزیزم میشه عکس ظرفش رو بزاری خیلی واجبه برام😭

عزیزم اگ‌گیر اوردی فقط شبا یه میلی بهش بده