2777
2789

دیروز که بهش گفتم تموم روزهام اومدم تو ذهنم از جلو چشمام رد شد،۷سال کم نیست. من نمیخوام به اجبار دوسم داشته باشه.

بنظرتون شنبه برم بهش بگم من نتونستم به دوستم،بگم و اینکه خواستم قبل از اینکه ناامیدش کنم ازتون بپرسم چقدر رابطتون جدیه؟

بخدا از دیروز،مثل افسرده ها تو فکرم ،مامانم هی میگه چته هی میگم هیچی،دیشب با بابام دعوام شد......

میخوام فقط بدونم واقعا جدیه،یا نه

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 

نفهمیدم چی شد؟ هفت سال چی؟ 

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت دوستش داری یا دوستت ؟هفت سال چیه که میگی /؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

به نظرم اگر میخواست میتونست یک فرصت بده یا حتی بپرسه اون طرف کیه ولی حتی نپرسید ....

و این نشونه خوبی نیست به نظرم

خودتو کوچیک نکن 

وقتی فامیلتونه و اونم تو رو میشناسه اگر احساسی داشت اونم بهت میگفت 

به نظرم اگر میخواست میتونست یک فرصت بده یا حتی بپرسه اون طرف کیه ولی حتی نپرسید .... و این نشونه خو ...

حرفت منطقیه🥲

خودم . 7 سال دوسش دارم،بهش فکر کردم 

وای چقدر بد 

کاش قبل از اینکه دیر میشد بهش میگفتی 

اما خب اون دختری ام ک باهاش رابطه داره حق داره و نمیتونی فعلا پیش بری ب نظرم دیگه فعلا تا موقعی که دختره هست کاری نکن چون اونم گناه داره

پسره فامیلته ؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

میدونم ولی هر چی بیشتر بهش فکر کنی بدتر غرقش میشی 

میدونی از چی میسوزم،ما بچگی همبازی،بودیم. یکبار ۷سالم بود اون ۱۲‌. سنی واقعا نداشتیم برگشتم بهش گفتم بیا دکتربازی کنیم من دکتر تو مریض🙃اون یه دکتر بازی دیگه کرد،ببخشید اونجاشا به من نشون داد،بعد مجبورم کرد ببخشید جیشش رو بخورم گفت اگه دوسم داری بخور. بخدا هرشب برای خودم تعریف میکنم یادم نره،بعد بهم گفت من بزرگ میشم میام باهم ازدواج کنیم.🥲🥲یعنی واقعا یادش نمیااد.چقدر من خر بودمممم

ببخشید دارم خفه میشم هیچکی را ندارم براش بگم