2777
2789
من به هیچی نه نمیگم .ایناباشن باید با همش ناخونک بزنم. شکموام کلا.بنده شکمم    

واای منم خیلیییی شکمو ام😂
بخوام بهم خوش بگذره میرم یچیزی میخورم😂

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی و آخری😋

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

فقط اولی❤

عاشق غذام ولی نمیدونم چرا اصلا صبحانه گرم دوست ندارم. شااااید سالی یه بار اونم فقط حلیم.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
اولی و آخری😋

ایوللل نشون میده تو خیلی دختر پایه ای هستی😂❤️
منظر بودم یکی کله پاچه رو انتخاب کنههه😍😂

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
فقط اولی❤ عاشق غذام ولی نمیدونم چرا اصلا صبحانه گرم دوست ندارم. شااااید سالی یه بار اونم فقط حلیم.

خیلیم عالییی😍😍
منم یه دوستی دارم مثل شماست...صبحانه فقط نون پنیر و مربا اینا دوست داره..🤍🌱

ایوللل نشون میده تو خیلی دختر پایه ای هستی😂❤️ منظر بودم یکی کله پاچه رو انتخاب کنههه😍😂

وای من عاششششق کله پاچه ام از خوردنش سیر نمیشم

البته ترکیبش همین طوری باشه که عکسشو گذاشتی🙏😁

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
اولی و دومی😍😋 گرچند الان سیب زمینی و تخم مرغ آب‌پز  واسه همسرم درست کردم.‌‌

واایی این مورد هم میتونه جزو کاندیداهای خیلی خوب باشههه❤️نوش جانتون...