2777
2789
عنوان

باشوهرم امشب یه دعوا حسابی داشتیم

441 بازدید | 18 پست

اول از همه بگم سه ساله خواننده خاموشم تو نی نی سایت امروز عضو شدم ولی دیگه درد دلم رو نمی‌دونستم به کی بگم 

غروب شوهرم از سرکار اومد یکم باهام شوخی کرد ولی اصلا رو مود شوخی نبودم بخش بد اخلاقی یا بی احترامی نکردم ولی شوخی هم نکردم یه باند گنده خریده انداخته بود وسط خونه با کلی سیم و اینا از دیروز بهش گفتم باند رو بزار تو اتاق می‌خوام خونه رو جارو بکشم نمیتونم جمعش کنم سنگینه می‌گفت دلم میخواد همینطوری بمونه اینجا انقدر از من اسرار و از اون انکار که گفتم هر آشغالی تو خونه میاری وضع من با تو همینه اونم بهش برخورد کلی توهین کرد و حرف بد زد که تو چرا راجب وسایل من اینطوری میزنی برگشت بهم گفت خفه شو گوه میخوری درباره وسایلم حرفی بزنی منم گفتم هرچی به من میگی واسه خودت حالا قهر کرده از غروب و هی می‌ره و میاد کلی حرف بارم می‌کنه که تو بی خانواده ای تو بیشعوری فردا اول صبح باید برم درخواست طلاق بدک ازت خوشم نمیاد

پیمان دوست بگسستی ببین که از که بریدی و با که پیوستی😉

فک کنم از مرد ایرانی یدونه زدن بقیشو کپی کردن منم شوهرم از سر شب انقد پرید بهم الان حمله عصبی بهم دست داده نمیتونم چشم رو هم بزارم 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعصابم خورده واقعا عادتشه همیشه بهم میگه خفه شو دیگه ایندفعه نتونستم تحمل کنم گفتم هرچی میگی برا خودت حالا اون دست پیش هم گرفته

آفتاب گردون جان اصلا مهم اون باند نیست که ناراحتم از اینکه سر هرچیز بی معنی و الکی بهم توهین می‌کنه و خانواده ام رو میاره وسط 

گیسو جان موفق باشی خوشحالم برات عزیزم 😍 من حتی حق درس خوندمم ازم گرفته

یه فلش برگردون زیر پست ها هست اونو بزن ریپلای میشه میتونی جواب کاربرا رو بدی تا اگه از تاپیک بیرون رفتن متوجه جوابت بشن و برگردن تو تاپیکت

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یه فلش برگردون زیر پست ها هست اونو بزن ریپلای میشه میتونی جواب کاربرا رو بدی تا اگه از تاپیک بیرون ر ...

دستت درد نکنه عزیزم همش داشتم می‌گشتم ببینم چطوری جواب پست کاربران رو بدم

دستت درد نکنه عزیزم همش داشتم می‌گشتم ببینم چطوری جواب پست کاربران رو بدم

خواهش میکنم گلم به جمع نی نی سایتی ها خوش اومدی😁💋

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم کار هر دوتون اشتباه بود 

شما وقتی همسرتون از سرکار میاد استقبالش برین و با روی خوش ازش پذیرایی کنین 

ایشون هم باید یاد بگیرن حرمت ها رو توی دعوا نشکنن و هیچوقت به شریک زندگی‌شون توهین نکنن و نازک تر از گل نگن زنی که با خوب و بد و نداری های همسر کنار میاد باید تاج سر باشه

چون رضایت همسر شرط اول موفقیت تو زندگیه❤️

و اینکه یادت نره عشق معجزه می‌کنه تو میتونی با معجزه عشق اونو سر انگشتات بچرخونی