2777
2789
عنوان

ژل لب زدم کمک 😭

3111 بازدید | 34 پست

سلام دیروز یک سی سی ژل لب زدم لبم ورم کرده و کبود شده و خیلی. هم خشک شده .خیلی میترسم اینطور بمونه یا یه وقت عفونت نکنه کپسول سفالکسین و قرص اسکولویر بهم گفت بگیر خریدم میخورم از دیروز.خیلی میترسم..موندم خونه مامانم نرفتم شوهرم نبینتم اینجور🥺شمابگین چ کنم.میترسم خیلی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتامین ای بمال  کمپرس سرد بزار روش  هیچی نمیشه نترس

میترسم عفونت کنه یا بمونه همینطوری خدایا چ‌کوهی خوردم😭😭غلط کردم 😭😭چ کاری بود کردم مث خ.ر پشیمونم.لب بالاییم سفت شده خدایا کی بگذره

چند روز دیگه نصفش‌جذب میشه هیچی معلوم نمیشه خودت میگی حیف میری ترمیم میکنی اگررخیلی پشیمونی کمپرس گرم بزار ورمش میخوابه ، یخ بمال روش کبودی زودتر میره

آرامش از دل میاد حال دل  ک خوب باشه همه چیز ارومه. »»»»»»»»»💍S&S💍««««««««««

اشکال نداره طبیعیه 

بهت پماد نداده؟ ب من ی پماد داد گف لبات خشک میشه اینو بزن خوبه نمیدونم چی بود اسمش شاید ب داروخانه بگی بده بهت ولی پماد درد چشمم خیلی خوبه برا ترک و..

برا ورمت حتما کپسول آناهیل پلاس بخور آب رو آتیشه

تا حالا زدی ؟واب من خیلی ورم کرده خیلی سوزن زد توی لبام بعدش خیلی خیلی خونریزی کردم حالم بد شد آب قن ...

نه دختر خالم زده بود تا یک روز نمیتونست حرف بزنه لب تا س به شدت ورم دات،پیش دکتر زدی؟

اشکال نداره طبیعیه  بهت پماد نداده؟ ب من ی پماد داد گف لبات خشک میشه اینو بزن خوبه نمیدونم چی ...

ن نداد .جدی بخرم عزیزم ورمش میرع ؟شنبدم آناهیل برا کبودی هست 

ن نداد .جدی بخرم عزیزم ورمش میرع ؟شنبدم آناهیل برا کبودی هست 

برا جفتشه ولی بیشتر ورم 

آره من موقع عمل بینی هم می‌خوردم خیلی خوب بود 

ظاهرا دو نوع آناهیله یکی آناهیل یکی آناهیل پلاس و این پلاس برای ورمه بازم بپرس من کپسول آناناسی ام‌ ک میگفتم میدادن بهم بگو برا ورم میخوای

چند روز دیگه نصفش‌جذب میشه هیچی معلوم نمیشه خودت میگی حیف میری ترمیم میکنی اگررخیلی پشیمونی کمپرس گر ...

ن توروخدا بزار بره هیچیش نمونه من هرجا میرفتم همه میگفتن صورتت بچگانه اس.بااینکه ۲۴سالمه ازدواجم کردم.تاالان کسی بم نگفته متاهلی.اما ژل لب ک زدم سنم بالارفته نمیدانم واس ورم هست ک ابنجوره؟خیلی بدم میاد کلا هیچی نمی‌زنم حتی ابرونمیگیرم مو رنگ نمیکنم چرا اینکاروکزدم اخه؟😓😓😭😭خدا منو ببخشه چیزیم نشه 😭😭😭