2777
2789

اگه بلدین تاپیک هایی معرفی کنید ‌که رفتار. باسیاست با خانواده شوهر و شوهر رو یاد بدن

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد

من یه چیز بهت میگم تجربه سالهاست 

مادرشوهر دوست نمیشه کم برو بیا کم نظربده سرت گرم زندگی خودت با‌شه پیش شوهرت از اونا نگو دردلات از خانواده شوهز رو ب شوهرت کم بگو احترام بزار میانه رو باش

باورکن من غصه زیاد خوردم بابت مادرشوهر جاریم افسرده شدم مریض شدم زندگی عاشقانمو باشوهرم خراب میکردم چون عصه اونارو میخوردم تهش چیزی جز بدبحتی خودم نبود رها کن این ادما رو 

من الان دیگ کم میرم میام زنگ نمیزنم زنگم بزنن خوب صحبت میکنم مثلا دیروز زنگ زد مادرشوهرم جوابشو ندادم چون زیاد پشت سرم حرف زد برام دیگ اهمیت سابقو ندارم واگزار بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر من دیگ برام مردن انگار دلم خیلی شکسته این دوسه روزم زیاد بابت کارهاشون گریه کردم دیگ خودشون میفتن دنبال ادم

بخدا اصلا ارزش ندارن هرکی حالتو بدکرد همون اول بزار کنارمن سالها بخشیدم تلاش کردم 

ولی دیدم خودم خوشحال نیستم دیگ دارم بخودم میام بزار با همون جاری سرشون گرم باشه کسی ک سالها عذابم داد رو میخوام چیکار 

من یه چیز بهت میگم تجربه سالهاست  مادرشوهر دوست نمیشه کم برو بیا کم نظربده سرت گرم زندگی خودت ...

من فقط یه سالو نیمه عروسی کردم.اندازه ی ۱۰ سال غصه توی دلمه.نمیتونم دوری کنم.

ولی تحمل دیدنشونم  ندارم .خیلی حرف پشتم میزنن

هرچی درده توی قلب پارمه

حالا چه نیازی به سیاست با  خانواده شوهر‌ داری ؟؟؟

میخوام تجربه ی اونهایی که روابط خوبی نداشتن و تبدیل به رابطه خوب بوده ببینم

خانواده شوهر من دیگ برام مردن انگار دلم خیلی شکسته این دوسه روزم زیاد بابت کارهاشون گریه کردم دیگ خو ...

یعنی بخشش هم حالتونو خوب نکرد؟منم تاالان بخشیدم

ولی با هر کار نیش و کنایه ی جدید همه گذشته یادم میاد

من فقط یه سالو نیمه عروسی کردم.اندازه ی ۱۰ سال غصه توی دلمه.نمیتونم دوری کنم. ولی تحمل دیدنشونم &nb ...

انشالا یروز ب گوه خوردن میفتن دنبالت میبفتن سگ محل کردن خیلی خوب جواب میده اصلا بهشون اهمیت نده ب شوهرتم محبت کن 

یعنی بخشش هم حالتونو خوب نکرد؟منم تاالان بخشیدم ولی با هر کار نیش و کنایه ی جدید همه گذشته یادم میا ...

شاید یلحظه ای خوشحال میشدم کادو میدادم کلا مدلم این بود دوست داشتم خوشجالشون کنم منو دوست داشته باشن اما دیدم مثل عروس ودیگشون نمیشم من عروس اول بودم وهمشریشون نبودم با اینک داشتن رفتارشون بهترمیکردن دیدم راضی نیستم حالم خوب نیست  کشیدم کنار 

انشالا یروز ب گوه خوردن میفتن دنبالت میبفتن سگ محل کردن خیلی خوب جواب میده اصلا بهشون اهمیت نده ب شو ...

مرسی عزیزم.امیدوارم قلبا مون بالاخره آروم بشه

مرسی عزیزم.امیدوارم قلبا مون بالاخره آروم بشه

اصلا حالت خوب نیست دیدنشون نرو ازشون گله نکن جواب نمیده توجیه میکنن فقط خودتو سرگرم پیشرفتت کن بچه هم نیار ببینن عاقبتت باشوهرت چی میشه مادرشوهرمن حتی دوست داشت بچم طرف جاریم بکشه اینقد اشغاله حالم ازش بهم میخوره انشالا ب حق دل شکستم خدا بدتر بزار توکاسش ک این همه دلمو شکوند

من ک خونواده همسرم خیلی سردو بی احساسن...

اوایل دوهفته ی بار ی زنگ میزدم بعد دیدم اونا نمیزنن گفتم چرا خودمو کوچیک کنم...منم دیگ نمیزنم چی بشه دوماه ی بار مادرشوهرم ی زنگ بزنه...

الان ۳سال ازدواج کردم

قبلا هرچی میشد بهونه مادرشوهرم کرونا بود پارسالم ک دستش شکست هنوز ک هنوز دستش شده بهونه ی سال خونم نیومد اونموقعه میره اندیشه دو شب دوشب اونجا میمونه

عمل کردم ی سر بهم نزدن...

منم گفتم ب در‌ک آخرین بار دوماه پیش رفتیم شام اونجا اونم مجبور بودیم...

دیگ حالاحالاها نمیرم منم صورتم شده بهونه میرم دکتر پوست صورتم خیلی زخم و قرمز شده اصن بیرون نمیرم