2777
2789

خدایا شکرت...خدایا شکر..

کلی سختی کشیدم..تامدارکموبگیرم..باورکنین خیلییییییییییی سخت بود..کلاساروبرم..کلی هزینه کنم...امتحانارو بدم...مدل ی عالمه پیداکنم..بازم هزینه کنم و مشغول بکارشم...مشتری بیاد نیاد...

ولی کارم بالاخره رو روال افتاد..خدایا شکرت...خداجونم دمت گرم..دارم مزد زحمتامو میگیرم..شاید باورتون نشه ولیییی ب درآمد خوبی رسیدم.🥺😍🙏

عاشقتم خداجون چن نزاشی ناامیدشمو کمکم کردی ادامه بدم..دمت گرررررررم

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بیشترش کنه برات عزیزم 

ایشالله خدا به همه بده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آرایشگری؟ خداروشکر

آره عزیزم..از سی نفری ک باهم بودیم سه نفرم مشغول شدیم و مابقی ناامیدشمو کنارکشیدن...

من مطمعنم سر یکسال من خیلییی قرار مشهورشم

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

چ لاینی؟

من ششتا مدرکو گرفتم فعلا میکاپو مشغولم ولی قصد دارم تا چن ماه بعد سالن اختصاصی خودمو بزنم

همچین الان چشمت کنن ک دیگ تاپیک نزنی😂

موفق باشی عزیزم انشالله همیشه نتیجه تلاشاتو ببینی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

خداروشکر عزیزم،انشالله موفق باشی ولی کاش اینجا نمیگفتی،

چرا

خدا بیشترش کنه برات عزیزم  ایشالله خدا به همه بده

خیلییبببببببببیییییی سختی کشیدم