2821
2789
عنوان

استخاره

41 بازدید | 5 پست

من بلد نیستم استخاره بگیرم... یعنی نمیتونم خوب تفسیرش کنم ... کسی بلده بگیره خانما؟ میشه لطفا اگر بلدین برام بگیرین؟

من عاشق خدا و اهل بیت (ع) و قرآنم ، تنها پناه من تو روزای سخت و روزای خوش هستن 😍 . اللهم عجل لولیک الفرج . اگر دوست داشتید لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید 🙏 ممنون .

نحوه ی استخاره داخل گوگل هستش جوابش رو هم بزنین جواب استخاره ایه فلان بهتون میگه

برای یه موضوع مثلا یه بار میزنه خوبه یه بار بد ... نمیدونم چرا ... ولی جالبه برای دو تا چیز هرررررر وقت میزدم میگفت بده  و واقعا هم بد بود 🥲

من عاشق خدا و اهل بیت (ع) و قرآنم ، تنها پناه من تو روزای سخت و روزای خوش هستن 😍 . اللهم عجل لولیک الفرج . اگر دوست داشتید لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید 🙏 ممنون .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای یه موضوع مثلا یه بار میزنه خوبه یه بار بد ... نمیدونم چرا ... ولی جالبه برای دو تا چیز هرررررر ...

حالا اگه خواستین استخاره رو انجام بدین جوابش رو بزارین چخ ایه ای هستش من تا حدی که بلدم کمکتون میکنم

حالا اگه خواستین استخاره رو انجام بدین جوابش رو بزارین چخ ایه ای هستش من تا حدی که بلدم کمکتون میکنم

خب من فردا بعد نمازم میگیرم و میگم بهتون اگه بلد بودین تفسیر کنین .. ممنون🙏🌱