2777
2789
جاش ك خوب نيست شايد داخلش خوب باشه

اخه دیروز به ما میگفتند اونجا کویت هست خوابگاه از چندتا شیرازیم پرسیدم میگفتن خیلی خوبه اون منطقه تقریبا طرف کوزه گری اینا هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار از رو نقشه جاي اين بلوار نگاه كنم چون اين بلوارها اسم جديد هست من نميدونم كجاش ميشه

ولي شيشه گري ك خوب نيست 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
بذار از رو نقشه جاي اين بلوار نگاه كنم چون اين بلوارها اسم جديد هست من نميدونم كجاش ميشه ولي شيشه گ ...

تقریبا الان میشه طرف الزهرا 😐

ما باهنر بودیم کمبود جا انداختنمون ی جلی دیگه حالا خوابگاه ی جا شده دانشگاه هم ی جا

كوي زهرا پس رفت و امدت از بلوار مدرس ميشه بنظرم يعني سمت شيشه گري نباشي اگه اين طرفا باشه بهتره ...

ممنون عزیزم نوشته بود ار اون رد میشه داخل نقشه نگاه کرم رد میشد

دانشگاه فرهنگيان ساحلي شرقي هست؟

كجاست؟

من ي دونه ديدم اون طرفا نزديك پل علي بن حمزه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
دانشگاه فرهنگيان ساحلي شرقي هست؟ كجاست؟ من ي دونه ديدم اون طرفا نزديك پل علي بن حمزه

نه اون طرف نیست  باهنر که فرصت شیرازی روبه رو سر خونه بود

نرجس هم دلاوران بسیج هست

نه اون طرف نیست  باهنر که فرصت شیرازی روبه رو سر خونه بود نرجس هم دلاوران بسیج هست

دانشگاهش رو ميگم

نه خابگاهش