2777
2789

من قدم بلنده یه خواستگار اومده اونم هم قد خودمه 

ینی یه سانتم اختلاف قد نداریم 

من حس میکنم وقتی هم قد باشی نمی تونی راحت بغلت کنه بوست کنه 

اون حسی که زنا از شوهرشون ک قدش بلندترع 

میگیرن و فک کنم نمی تونه بهم بده 

حتی حس میکنم تو رابطه جنسی هم به مشکل میخوریم 

متاهل هایی ک هم قدین میشه بگین کیفیت رابطه و ارتباط تون چجوریه ؟ مشکلی ندارین ؟

واقن دغدغه ذهنی شده برام🤦🏻‍♀️

چون همیشه از مردای قدبلند خوشم میومد 

الان واقن دودلم

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم ولی اگه برات قد مهمه بیشتر فکر کن 

چون کفش پاشنه دار هم نمیشه پوشید 

و اینکه شاید بقیه هم چیزی بگن که دلسردت کنه

https://survey.porsline.ir/s/qqBFgyz9 خدایا سپردم به خودت غمی را که بی صدا قلبم را میسوزاند.🫠

من یکی از معیارای مهمم قد بود😐

منم خیلی جذب پسرایی میشم بیشتر که قدشون حداقل ۱۰ سانتی بلندتره ازم 

این همچیش اوکیه قیافه و ایناشم ولی قدش...

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

چند سالته؟ سایر شرایط چیه؟ اگه سنت مثلا ۳۰ به بالاست و فکر نمیکنی بهتر از این بیاد، قد اونقد مشکل نیست. اما اگه سنت کمه عجله نکن معیارتو داشته باش.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
من با همسرم هم قدم. ب نظرم تو دنیا از همسرم جذاب تر و جنتلمن تر و خوشتیپ تر وجود نداره. کیفیت رابطه ...

چنده قدتون؟

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
چند سالته؟ سایر شرایط چیه؟ اگه سنت مثلا ۳۰ به بالاست و فکر نمیکنی بهتر از این بیاد، قد اونقد مشکل نی ...

۲۱ سالمه 

آخه شرایطش اوکیه از همه نظر 

نمیدونم واقن