2777
2789
عنوان

تورو خدا یه خواهری کنید کمک کنید

81 بازدید | 20 پست

زندگی من خیلی داغون شده یکبار ۴ سال پیش جدا شدم و جلوی چشمم مامان جوونم رو از دس دادم ۴ سال با بدبختی سر کردم و غصه با دعوا و ناراحتی با بابام الانم زن گرفته زنی که ۲۶ سال از خودش کوچیک تره و اوردتش پیش من با اینکه کلی خونه داره و پول حتی دعوامون هم شد یبار سر زنش و بمن هیجی پول نداد منم خونه ای که ارث مادرم بود دادم اجاره برای پول تو جیبی سر همینم دعوا شد چرا دادی الان ی پسری هس برای ازدواج کنم اما شغل در آمد بالایی هنوز نداره خونه و ماشین داره اما شغل در آمد خوبی نه منم موندم ازدواج کنم یا نه اخه این زن با بابام شب میخوابن بغل هم وسط حال من دارم دیوونه میشم چیکار کنم من

سلام اگر اون خواستگار اخلاقش خوبه ، بعد از تحقیق و گفتگو قبول کن همینکه خونه و ماشین داره یک هیچ از بقیه جلوتره

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم عزیزم ببین ب نظرم به خاطر این چیزا خودت و بدبخت نکن شاید کیس بهتری برات اومد

کسی نیس متاسفانه این شخص رو دوسش دارم اخه …هروز دارم می میرم و زنده میشم این زن که میره تو اشپزخونه مامان من حتی عکس مامانم انداخته بود کنار تو دید نباشه با اینکه ی شهر دیگم خونه داره بابام اول هم اونجا بودن اما اوردتش اینجا دارم روانی میشم

کسی نیس متاسفانه این شخص رو دوسش دارم اخه …هروز دارم می میرم و زنده میشم این زن که میره تو اشپزخونه ...

ای بابا اگه دوستش داری و خوبه ازدواج کن خدارو چه دیدی شاید شد فرشته نجاتت

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
سلام اگر اون خواستگار اخلاقش خوبه ، بعد از تحقیق و گفتگو قبول کن همینکه خونه و ماشین داره یک هیچ از ...

همش میترسم بابام همون عقد هم بزام نگیره همش میترسم اصلا رابطه منو بابام بعد زن گرفتنش خراب شد داغون شد

اگه پسرخوبیه باهاش ازدواج کن عزیزم شغل و میشه درست کرد من خودم شوهرم هیچی نداشت جز یه موتورو یه قدری پول پیش خونه ..من طلاهامو فروختم اونم موتورشو فروخت ماشین خرید باهاش تو اسنپ کارمیکرد تا دوسال ...الانم شغلشو عوض کرده یه کار بهتر براش پیدا کردم راضیم خداروشکر اون حل میشه اما مثلا اخلاقش خوب نباشه یا دوسش نداشته باشی با این شرایط ازدواج نکن

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
اگه پسرخوبیه باهاش ازدواج کن عزیزم شغل و میشه درست کرد من خودم شوهرم هیچی نداشت جز یه موتورو یه قدری ...

دوسش دارم فقط ی خورده توقع داره بابام همه کاری برام بکنه چون میدونه بابام وضعش خوبه منم که با بابام رابطه خوبی ندارم اصلا موندم چه غلطی بکنم تو خونه با ابن زن تحمل ندارم تنها بشینم اتاق حتی همین الان من در بستم تو اتاق خودمو زندانی کردم بابام و زنش نبینم

سلام اگر اون خواستگار اخلاقش خوبه ، بعد از تحقیق و گفتگو قبول کن همینکه خونه و ماشین داره یک هیچ از ...

شوهرمن هیچی نداشت اما انقدر خوشیختیم باهم خداروشکر روزیمون میرسه داریم کم کم پس انداز میکنیم ...الان توقعا خیلی بالا رفته دیگه خونه وماشین خودش کلی سرمایه اس 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
همش میترسم بابام همون عقد هم بزام نگیره همش میترسم اصلا رابطه منو بابام بعد زن گرفتنش خراب شد داغون ...

یکی رو واسطه کن از اقوام

اون روزا صبور تر و خوش اخلاق تر شو تا بگذره

صلوات میفرستم واست

اگه دوس داری چله یاسین بگیر برای حل مشکلت

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
شوهرمن هیچی نداشت اما انقدر خوشیختیم باهم خداروشکر روزیمون میرسه داریم کم کم پس انداز میکنیم ...الان ...

احسنت

موافقم کم کم به همه چی میشه رسید

وقتی با تلاش به خواسته هات برسی شیرین هم هست 

شوهرمن هیچی نداشت اما انقدر خوشیختیم باهم خداروشکر روزیمون میرسه داریم کم کم پس انداز میکنیم ...الان ...

اره درسته میدونم اما میترسم از لینکه اون دسش خالیه بابامم کمک نکنه یهو دیوونه بشم وگرنه از خدامه اینقد تنهایی نکشم گوشه اتاق همش مقصر پدر بد هست مامانمو دق مرگ کرد جلوی منم میخوابه بغل زن جوونش