2777
2789
عنوان

یه ایده دیگه برا چاق شدن☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 35 پست
خودم فکر میکنم خوبم😔🥺 باید چند بشم😕

ببین بستگی داره اگه تو آینه می بینی اوکی هستی که مهم نیست دیگه چند کیلو باشی

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
اگه میدونستم که میگفتم نمیگه خیلی سکرته.ولی باورت نمیشه قیافه اش ۱۸۰ درجه تعییر کرده.بعد قدم داره ۱۷ ...

قطططعا قرص و پودره 

چون هیچ وقت به صورت طبیعی ادم انقدر یهو چاق نمیشه 

لامصب پودر بعد یه هفته صورت و بدن شروع میکنه به باد کردن

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من اگه ۶۰ باشم اصلا نمیخوام یک جرم کمو زیاد بشم😞

من خودمم هیکلم دوست داشتم ولی از بس هرجا رفتم گفتن وای چقدر لاغری حس کردم واقعا لاغر مردنیم منم لاغر بودم چاق کردم خودمو ولی بعضیا هنوزم بم میگن لاغری

"اگه دلت بزرگه امضامو بخون"🌱هر کس از ته دل حق الناس هایی که دیگران در حقش دارن ببخشه ریپلای کنه و بهم بگه براش 100 صلوات میفرستم به نیت خوشنودی و سلامتی امام زمان🤍🕊خدابزرگتر ازمشکلی که تو ناراحتشی...میشنود اگر صدایش کنی هوالسمیع...