2777
2789

سلام خانوما شبتون بخیر 

من یه مدتی هست که با یه اقا در ارتباطم و قصدمون ازدواجه ولی یه مسئله ای ذهنمو درگیر کرده 

من اوایل وقتی کارا و رفتارای ایشونو میدیدم وقتی علاقش به خانواده و برادرشو میدیدم فکرمیکردم ک وابستگی داره و ترسم از این بود ک بعدا ب مشکل بخورم

ولی تازگیا دارم فکرمیکنم شاید چون تک فرزندم و اون حسی ک بین خواهر برادرا هست درک نکردم ب نظرم اینطور میاد 

مثلا الان ک برادرش جراحی کرده ایشون دنبال کارای مرخصیش از پادگان بود چون سربازه برادرش یا برا معافیتش کارای اداریشو انجام داد یا وقتی ک برادرش سرباز نبود همیشه باهم باشگاه میرفتن

میخام بدونم مشکل از منه و فکرم اشتباهه یاایشون واقعا وابسته س؟

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم خاهر برادر تو خوشی و غم کنار همن شما ازدواج کنی انشالله عادی میشه برات

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
ن گلم مشکل از حس شماست نداری نمیدونی خواهر برادر داشتن یعنی عشق 

خودمم یوقتایی همین فکرو میکنم 

چون ندارم حسی نسبت ب این موضوع ندارم ولی خاستم نظر بقیه م بدونم ک اشتباه نکنم

مشکل از شماست. دیگه اگر عمل کنی داداشت نیاد کمکت کی بیاد؟

اره دقیقا تک فرزندی اینجوریه دیگه درکی نسبت ب این حسا ندارم😅

خودمم یوقتایی همین فکرو میکنم  چون ندارم حسی نسبت ب این موضوع ندارم ولی خاستم نظر بقیه م بدونم ...

مطمن باش همه همون کاره نامزدتو میکنن تازه بیشتر من خودم عمل داشتم مادرم نیومدخواهر برادرم فقط آدم که از غریبه انتظار نداره 

نه عزیزم خاهر برادر تو خوشی و غم کنار همن شما ازدواج کنی انشالله عادی میشه برات

انشاءالله عزیزجان 

بنظرتون چون خودم تنهام ممکنه نتونم بعدا با خواهر برادرش راحت باشم؟

همین ک خانوادش براش مهمن عالیه همین رفتارو با شما خواهدداشت

ان شاءالله 

ممنون ک نظرتونو گفتید 

بنظرتون ممکنه من بعدا نتونم با برادر و خواهرش ارتباط بگیرم؟اخه خودم تنهام 

انشاءالله عزیزجان  بنظرتون چون خودم تنهام ممکنه نتونم بعدا با خواهر برادرش راحت باشم؟

نه اتفاقا برعکس  رابطه ی خوبی باهاشون خاهی داشت

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
مطمن باش همه همون کاره نامزدتو میکنن تازه بیشتر من خودم عمل داشتم مادرم نیومدخواهر برادرم فقط آدم که ...

خدا براتون حفظشون کنه

بنظرتون ممکنه من بعدا نتونم با خواهر و برادرش ارتباط بگیرم؟