2777
2789
عنوان

رفتم پارک !!!

418 بازدید | 20 پست

دیدم دوتا بچه تقریبا 13 14 نشستن 

با لباسای پاره پوره یه عینک کلفت زدن منم داشتم نگاه میکردم 

رفتم نزدیک به بهانه راه رفتن دیدم دارن از ازدواج و طلاق حرف میزنن

من بدون تو میمیرم و تو به مامانت نگی وو ..

هیچی دیگه تصمیم گرفتم دیگه پارک نرم شما چی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیگار کشیدن این جوجه فنچول هارو درک که هیچ هضم هم نمیتونم بکنم

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
من تهش از دست اینا خودمو می کشم آبرو نذاشتن😂

تو غلط میکنی من بهت دل بستم یار غار من😍😅

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

اینا باز بهترن من پسر ده ساله با دختر کلاس دومی دیدم رل بودن😕😂

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
ایییی خدااا🙃❤ من پستتو گم کرده بودمممم چی گفته بودیی؟😂

گفتم خرج سفر وکی بده😘