2777
2789
عنوان

جاری 💩💩💩

279 بازدید | 17 پست

من قبلا تاپیک زدم ولی دلم میخواد نطرات بیشتری رو بدونم .بلاخره میبینی یکی خیلی جوابش خوب میشه 

هر سری یه عقلی داره 

من یه جاری دارم که یه پسر داره🥴

من و اون جاری دیگم یه دختر دارم 

بعد این جاریم خیلی با من هم چشمی داره. همش تا با هم میشینیم میگه پریا( مثلا دختر من) اصلا بغل نمیکنه منو بهم نمیچسبه🤮

راست میگه دختر من عین خودمو اصلا از کسی انرژی منفی بگیره ازش فاصله میگیره با این که ۷ سالشه

ولی دختر اون جاریم کپ مادرش زبون بازه پشت سر همین جاریم حرف میزنن جلوش موس موس میکنن.

حالا جاریم همش میگه ما از زهرا ( دختر جاریم) خوشم میاد دوسش دارم این دخترا تو صلیقه منن منظور اینکه اینو عروسم میکنم در آینده🥴

مطمئنم اینا رو برای دق دادن من میگه به خیال خودش

چون بارها دیدن چزونده اوتا رو

وقتی میگه منم میگم اره ما هم زهرا رو خیلی دوست داریم

حالا این دفعه اگه گفت چی بگم که بکشه بیرون از ما؟

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

چندسالته خدایی

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم این حرفای سطح پایین برام بی اهمیت بود.به هر اراجیفی عکس العمل نشون نباید داد.

زندگی وقتی راحت تر میشه که بذارید طرف مشغول تاریکی های خودش باشه و نخوای روشنش کنی ..

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من بودم این حرفای سطح پایین برام بی اهمیت بود.به هر اراجیفی عکس العمل نشون نباید داد. زندگی وقتی را ...

مهشید جان، یادته راجب اینکه یکی از اقوام دائم دنبال جلب توجه بود و شما گفتین دور شو ازش و اینا 

بعد الان من حسم میگه همسرم بهش جلب شده 

من بودم این حرفای سطح پایین برام بی اهمیت بود.به هر اراجیفی عکس العمل نشون نباید داد. زندگی وقتی را ...

واقعا بحث کردن با کسی که نمیخواد بفهمه جز عذاب دادن خود ادم چیزی نداره

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

بگو اره زهرا هم مثه مامانش زبون بازه 

بگو اتفاقا من از ادمایی که درون و بیرونشون فرق میکنه به شدت نفرت دارم 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
مهشید جان، یادته راجب اینکه یکی از اقوام دائم دنبال جلب توجه بود و شما گفتین دور شو ازش و اینا  ...

جان تون سلامت .حقیقتا یادم نیست :(

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

جان تون سلامت .حقیقتا یادم نیست :(

همین عزیزم شما گفتی دور شو خودمم بودم دور میشدم. 

حالا کلا من از روی زبان بدن همسرم حس بدی میگیرم وفتی مثلا داریم راجب اون خانم حرف می‌زنیم. 

بعد که میگم من این حسو گرفتم قبول نمیکنه و قسم میخوره که من اشتباه میکنم و تو حساس شدی 

همین عزیزم شما گفتی دور شو خودمم بودم دور میشدم.  حالا کلا من از روی زبان بدن همسرم حس بدی میگ ...

خانمی که نمایشی بود؟

آره عزیزم

الان من اصلاااااا حس خوبی به همسرم ندارم. حس خیانت میگیریم وقتی میبینم داریم حرف می‌زنیم راجب یه خانم بعد رفتارش حرف زدنش حالت چشماش یه جوری میشه ک ب من حس بدی منتقل میکنه مشهدجان 

الان من اصلاااااا حس خوبی به همسرم ندارم. حس خیانت میگیریم وقتی میبینم داریم حرف می‌زنیم راجب یه خان ...

بعد بهشم که میگم میگه بخدا تو حساس شدی من اینجورم اونجورم خلاصه که حال خوبی ندارم از این بابت