2777
2789
عنوان

اگرم اشتباه میکنم راهنماییم کنید

104 بازدید | 19 پست

سلام به همگی 

خواهشا اگر در توانتون هست کمکم کنید 

من و رفیقم تقریبا ۴ ساله که با هم دوستیم

قرارشد امسال با هم بریم دانشگاه هر وقت من نا امیدمیشدم که برم دانشگاه اون با حرف که خداییشم خوب حرف میزد قانع ام میکرد که دانشگاه خیلی خوبه چند بار خواستم بزنم تو کار آزاد که گفت دانشکاه خوبه و کار ازاد نمیگیره برا ما و قرارشد هر رشته ای ک اوردیم بریم و سختی درساشم مهم نباشه برامون که بتونیم به جایی برسیم الان که من ثیت نام کردم و انتخاب واحد و اینا رو کامل تکمیل کردم برگشته به من میگه که شاید نیام درساش سخته منم ریاضیم خوب نیست. الان منتظرم تا یک شنبه که روز اخر ثبت نامه تموم شه و اگر به حرفایی که من و قانع عمل نکنه

دوستیم و باهاش به هم بزنم بنظرتون کارم مسخره و لوسه یا اینکه به دوستی باهاش ادامه بدم و چشمم و رو یه دستی که بهم زده ببیندم اینم بگم قرار شد هر دو باهم بریم دانشگاه و تکی رفتن تو کار نبود منم قول دادم. عمل کردم ثبت نام کردم و اون بعد از انجام ثبت نام من گف که من شاید نیام لطفا نظرتون و بگین و ببخشید اگر طولانی شد اینم بگم که خودمم اشتیاق پیدا کردم به دانشگاه بعد حرف زدنمون با هم دیگه

الان زوده بزار چند ماه دیگه تصمیم بگیر 

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه ازاد؟؟

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

مشکلش بپرس اید  واقعا اتفاقی افتاده نمیتونه بیاد وگرنه اگه میخواست سر کارت بزاره اصلا درس نمیخوند

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝
مشکلش بپرس اید  واقعا اتفاقی افتاده نمیتونه بیاد وگرنه اگه میخواست سر کارت بزاره اصلا درس نمیخو ...

مشکلی نداره فقط میگه الان احساس میکنم. از پس درساش بر نمیام

[QUOTE=314344209]ربطی به رشته نداره لحث سر یه چیز دیگه است اگز ارزش نداشت موقعه اومدن نتایج میگف نه الان ک من ثبت نام ...[/QUOTE

نمیدونم واقعا نمیشه قضاوت کرد

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝

شما ببین دانشگاه رفتن به صلاحت هست یا نه کاری به حرفای ایشون نداشته باش

برای دوستیتون هم کاری به قول و قرارتون نداشته باش شاید دوستت واقعا جدی نمیگفته یا شما جدی گرفتی

برای ادامه دوستی هم اخلاقای دیگه ش رو هم در نظر بگیر،

به نظر من ادامه بده دوستیت رو بعدش ببین چی پیش میاد، شایدم اون میخواد دوستیشو کم کنه کلا ببین چجوریه دیگه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
شما ببین دانشگاه رفتن به صلاحت هست یا نه کاری به حرفای ایشون نداشته باش برای دوستیتون هم کاری به قو ...

دختر بدی نیست از من خیلی نظر میخاد. برا کار هاش بعد برعکسش و رو انجام میده اکثرا 

این دانشگاه هم اول صد درصدی میگف میام و من نمیتونم نیام دانشگاه و کار دیگه ای ندارم الان میگه من درساش برام سخته