dianaa48 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 856 عنوان ورودی های امسال فرهنگیان بیاین‼️ 215 بازدید | 5 پست من ثبت نام غیر حضوری کردمولی تایید نهایی که قرار بود بعد از دو روز بدن،رو هنوز نگرفتمبهم گفتن چهارشنبه بیا تایید بگیرالان که میخوام وارد سایت شمرمز عبور و کدملیم قبول نمیکنهنمیزاره وارد شمبرا شما هم همینجوریه؟خیلی استرس دارم🥺💔 خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚 1402/07/26 | 17:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarastory عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 652 ثبت نام حضوریت کیه؟منم یکی از مدارکم تایید نشده بود نتونسته بودم خروجی بگیرمامروز که برا ثبت نام رفتم همونجا کارمو اوکی کردن خروجیو چاپ کردن بهم دادن
dianaa48 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 856 ثبت نام حضوریت کیه؟ منم یکی از مدارکم تایید نشده بود نتونسته بودم خروجی بگیرم امروز که برا ثبت ... عهیکشنبه گفتن برمامروزم یه خانومه زنگ زدگفت ریزنمرات سه سالت تمبر و عکس ندارهاگه وقتی حضوری هم میایهنوز درستش نکرده باشیثبت نامت نمیکنیم🥲💔ینی برای همین الان نمیتونم وارد سایت شم؟ خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚
sarastory عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 652 عه یکشنبه گفتن برم امروزم یه خانومه زنگ زد گفت ریزنمرات سه سالت تمبر و عکس نداره اگه وقتی حضوری ... اون ریز نمراتو برو حتما مدرسه برات اوکی کنهاگه نشد هم همبنو ببر اونجا ازت تعهد میگیرن که مثلا تا روز ۴ شنبه این مدرک رو با تمبر ببری بهشون بدی
dianaa48 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 856 اون ریز نمراتو برو حتما مدرسه برات اوکی کنه اگه نشد هم همبنو ببر اونجا ازت تعهد میگیرن که مثلا تا ر ... آره شنبه حتما میرمخیلی ممنونم ازت:)کلاسای شما از کی شروع میشه؟مثلا کسی که خوابگاهیهاز همون روز ثبت نام،دیگه بهش خوابگاه میدن؟ خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚
sarastory عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 652 آره شنبه حتما میرم خیلی ممنونم ازت:) کلاسای شما از کی شروع میشه؟ مثلا کسی که خوابگاهیه از همون ر ... خواهش میکنم عزیزمبرای ما که اینطور نبودثبت نام سه شنبه و چهار شنبه انجام شد ولی گفتن خوابگاه عصر جمعه تحویل داده میشه