2777
2789

ببخشید ها من تازه ازدواج کردم عقد کردم سه ماه ولی هنوز عروسی نگرفتیم 

دنبال پربازدید شدن هم نیستم خواهشن قظاوت نکنین و راهنمایی کنید ممنونم 

چند تا سوال داشتم روم نشد از کسی بپرسم شما هم مثل خواهرمین خواهرانه راهنمایی کنید 

اول اینکه داشتن رابطه قبل از عروسی خوبه یا نه

و اینکه بعد از رابطه چقد خون ریزی داشتین 

و اینکه چند روز بعد از اولین رابطه میشه رابطه داشت 

وزن اولیه 85😬وزن فعلی75🙂وزن هدف 70🤩🤩🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولشو شروع کنی قلق دستت میاد 😂 

سوال اولتو ج میدم بنظرم قبل عروسی رابطه نباشه بهتره

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

جواب سوال اولت نه اصلاخوب نیست مگراینکه همه جوره ازخانواده هاوهمسرت مطمئن باشی 

جواب دوتاسوال بعدیت هم بستگی به بدن طرف وشرایطش داره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

"قضاوت" نمیکنیم.

قبل عروسی خوب نیست نظر منه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

نداشته باشی بهتره

بزاریکم به اخلاقش واردبشی.

همه خونریزی ندارن به نوع پردت ربط داره

یکروزبعدش

جواب سه تاسوالتودادم

فقط قطعاقبلش برودکتربرگه سلامت بگیربعداپشیمون نشی

میکاپ آرتیست مشهد_mua