2777
2789

جنسم بگید بچه ها 

بعد به نظرتون بخرم بهتره یا بدوزم؟

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چادر عربی هم قشنگه هم راحته.جنس خوبم ندا کره

⚡️ _بیا‌یهویی‌یه‌ثوابی‌شریک‌شو🍀۰•✾––مثلا‌بگو:به‌عشق‌مهدی؛ ⁵ اللهم‌عَجـَّل‌لوَلیک‌الفَرج🌝به‌عشق‌ظهورش؛ ² الهی‌عظم‌البلاء🦋به‌عشق‌اسمش؛ ¹⁰ صلوات🌱
من از چادر طرح قاجاری خوشم میاد دیدم بعضیا میپوشن قشنگه

آره منم دیدم قشنگه ولی خب حس میکنم راحت نیست 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
عربی همونه که جنوبی ها تو فیلم ها سر میکنن

والا خیلی شبیه به اونا هم نیست نمی‌دونم 

همینجوری یه صلوات بدین اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                                                  
بدوزید بهتره گلم من عاشق چادرم ولی میترسم که بهم نیاد جنس ساتن نباشه خوبه

ممنون عزیزم

ساتن بده ؟ 

بستگی به تیپ زیرش و نوع بستن روسریت و ... این که کدوم چادر بهتر بهت میاد و از این قبیل داره اینا رو رعایت کنی قطعا میاد بهت❤️❤️

بعد بچه ها عبایی چطوره به نظرتون؟

چادر عربی با شال هم خوب میشه یا فقط روسری؟

با جفتش 

⚡️ _بیا‌یهویی‌یه‌ثوابی‌شریک‌شو🍀۰•✾––مثلا‌بگو:به‌عشق‌مهدی؛ ⁵ اللهم‌عَجـَّل‌لوَلیک‌الفَرج🌝به‌عشق‌ظهورش؛ ² الهی‌عظم‌البلاء🦋به‌عشق‌اسمش؛ ¹⁰ صلوات🌱