سلام بچه ها من از یه پسره خوشم میادگاه ب گاه باهاش تو اینستا حرف میزنم البته ادن بیشتر برام پست میفرسته بعد شروع میکنه سوال کردن اینا یکم حرف میزنیم ازش خوشم میاد ولی نمیدونم چطور بیشتر باش حرف بزنم میتونید راهنمایی کنید ؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توام براش پست بفرس🤣 بگو عع مثلادچ شبیهت یا از این مثلا ویژگی ماه تولد اا بفرس بگو برای تو چن درصد راست 🤣
اگه امضام رو خوندی یه صلوات بفرست به عشقم برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن خواهد بود
فکر خوبی بود خوشم اومد اره چند باریم صحبت خاستگار اینا بوده ولی هنوز ن مرسب از راهنماییت😆
ولی درکل بخوام بهت بگم بزار اون بیشتر پی ام بده شما از دل اون خبر ندارید فعلا و نیتش رو نمی دونید
خدایی نکرده الکی وابسته نشی
توام یکم پیش قدم باش ولی بیشتر بزارید ایشون ب سمت شما بیان
اگه امضام رو خوندی یه صلوات بفرست به عشقم برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن خواهد بود