2777
2789
عنوان

باردارم، پدرم حتی یه زنگ نمیزنه

217 بازدید | 19 پست

بچه ها سلام.

به نظرتون یه پدر باید در تمام طول بارداری، زندگی حتی یه بار هم به دخترش سر نزنه، زنگ نزنه حالشو بپرسه؟

زنگ نزنه بگه پاشید شامی ناهاری چیزی بیایید اینجا

نگه دخترم دلت چیزی میخواد، نمیخواد، زنده ای، داری میمیری یاچی؟

حقیقتش من هم سر بارداری اولم هم این یکی، یه توجه کوچیک هم از جانب پدرم ندیدم.

بعد خودش که مثلا کمر درد میگیره یه اطوارهایی درمیاره برای جلب توجه که ماها بهش توجه کنیم.

.

خونه ام که هیچوقت نمیاد همیشه منتظره دعوتش کنم و سور و سات بچینم بعد بیاد، الانم لابد منتظره بارداریم تموم بشه بتونم غذا بپزم و پذیرایی کنم بعد بیاد

نه والا ما که نه پدرمون نه خودمون ب رومون نمیاریم بارداریم ب طور مستقیم هر چی هست کار مادر 

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بقیه چی میان پیشت؟ بهت زنگ میزنن.؟

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

از مادرم شاید توقع داشته باشم اما از پدرم حقیقتا نه یعنی حتی خجالت میکشم و دوست دارم اصلا به روی خودش نیاره که باردارم

گناه نکردم که خجالت بکشم اما لطفا حمله نکنید و به نظرم احترام بذارید😘

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

از مادرم شاید توقع داشته باشم اما از پدرم حقیقتا نه یعنی حتی خجالت میکشم و دوست دارم اصلا به روی خود ...

منم فکرشو می کنم خیلی خجالت می کشم اصلا دوست ندارم بارداری بگم در این حد

چون شوهرم وضعش خوبه، به بچه اولم که سیسمونی نداد و برای بچه دومم هم هیچی. اصن من و بچه هام اهمیتی ند ...

سیسمونی نمیدونم چرا مد کردن پدر بزرگ بخره اشتباه از خونه پدرامون بچه نبردیم که بچه همسرامون بهتر خودشونم بخرن

بچه ها من هر هفته خونه مادرشوهرمم، برادر شوهرم زود به زود شام دعوت می کنن و وقتی میریم اصن کسی نمیذاره من کار کنم

میگن حالا بعد بارداریت کمک کن الان برو بشین.

جاریم که غریبه اس الان زنگ زد شام دعوت کرد.

خودم با اینکه باردارم و میدونم همسایه پایینی هم بارداره از آش رشته ناهارمون یه کاسه هم کشیدم تزئین کردم فرستادم پایین.

میگم اونم بارداره بذار هواشو داشته باشم

پدر من بی تفاوته انگار اصن من وجود خارجی ندارم

خب من دلم نمیخواد برم خونه ی خانواده خودم؟ مادرم بهم برسه یا هرچی. 

خودتون میدونین آدم باردار چقدر یه وقتایی سخته خودشو تکون بده پاشه آشپزی کنه، الان چند ماهه نرفتم خونه پدرم

اصن نمیگه پاشید بیایید ، اصن دوست نداره بریم اونجا 

شما میرید خونشون بهتون توجه میکنن؟؟

بعضی پدرها اینجورین که از طریق مادر جویای احوالن، شاید چون مثلا شما همیشه با مادرتون در ارتباطین از مادرتون جویای احوال میشن و خودشون زنگ نمیزنن. 

در مورد نیومدن بدون دعوت هم شاید فکر میکنن اگه بدون دعوت بیان باعث مزاحمت میشن و میذارن به انتخاب خودتون که هر وقت شرایط داشتین دعوت میکنن.

من هم پدر مادر خودم هم همسرم تا حالا بدون دعوت نیومدن خونمون و نظرشون اینکه شاید شما خودتون برنامه ای داشته باشید و اینجوری مجبور میشید به خاطر ما کنسل کنید.

احتمالا شما هم به خاطر بارداری یخرده حساس ترم شدین الان.