2777
2789
عنوان

چه چیزی واسه اسهال بچه خوبه

133 بازدید | 19 پست

بچه ها پسر من وقتی اسهال میشه گلتب به روتون خیلی طول میکشع اسهالش. سری پیش یه ماه بیشتر شد. دکتری نموند نبریمش. اخرشم انتی بیوتیک خوبش کرد. امروز یکم شکمش شل بود. چشمم ترسیده بخدا. میترسم بازم اونجوری بشه. تازه هم از پوشک گرفتمش میترسم نتونه جلوی خودشو نگه داره. به جز ماست و دوغ و سیب چی بدم خوب بشه زود. خیلی میترسم. سری پیش کلی وزن کم کرد و پاهاش عرقسوز شد و زخم شد. میترسم بازم اونجوری بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کته ماش و ماست

پودر سنجد

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
ملست چکیده با کته بده روش هم نعناع خشک بریز موقع خوردنش. 

عزیزم‌منم فک میکردم ماست برا هر اسهالی خوبه ولی دکتر گفت ماست فقط اگه بچه از گرمازدگی اسهال بشه بدی خوب میکنه در غیر اینصورت تشدید هم میکنه

پسرخواهرشوهرم بخاطر اسهال بستری بود یه پرستار بهش گفتم یه قاشق چایخوری پود بلوط بهش بده خوب میشه داخل ماست بریز بهش بده،برا پسرخواهرشوهرم خوب بود ولی حتما کم باشه یبوست نشه

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️