2777
2789
عنوان

بچه های تجربی و ریاضی

163 بازدید | 19 پست

من رشته تجربی بودم کنکورم دادم امسال میرم دانشگاه

سال قبل کلاس صفر تا صد ریاضی شرکت کردم  پیش کسی ک خودش ریاضی کنکورش صد زده ویدیو هاش و پی دی اف جزوه هاش رو دارم اگه کسی میخواد اینجا پیام بزاره با قیمت خیلییی کم بهش میدم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اما نگاهی به تاپیکای قبلیش بندازین

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

ببخشید اما نگاهی به تاپیکای قبلیش بندازین

عزیزم من کنکور زبان دادم قراره دانشگاه زبان بخونم🙂 

چون میخواستم ب بچه های ک نمیتونن چند میلیون هزینه کنن برا کلاس کنکور کمک کرده باشم گفتم اگ کسی خواست بهش بدم 

من هیچی بلد نیستم فقط همین جزوه های ریاضی رو داری؟

فقط جزوه نیست از روی همون جزوه ها فیلم تدریسش هست 

آزمون هم داره با جواب هر مبحث هم کاملا جدا از صفر صفر آموزش داده

برا کنکور زبان چ کتاب هایی خوندی؟ من میخونم باز کنکور زبان بخونم

کتاب جامع زبان تخصصی کنکور دو جلدی 

کتاب های تک پایه مبتکران 

بعدش اینکه پایم قوی بود کانون زبان ایران بودم مدرکم گرفتم 

عزیزم من کنکور زبان دادم قراره دانشگاه زبان بخونم🙂  چون میخواستم ب بچه های ک نمیتونن چند میلی ...

میخوای دانشگاه بری نمیدونم چرا دنبال مدرسه بزرگسالانی بعدشم زبان ربطی ب ریاضی نداره وقتی چیزی به کار خودت نیومده و روی دستت مونده حداقلش براش تبلیغ نکن که ی بنده خدایی هم اشتباه تورو مرتکب نشه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

میخوای دانشگاه بری نمیدونم چرا دنبال مدرسه بزرگسالانی بعدشم زبان ربطی ب ریاضی نداره وقتی چیزی به کار ...

چه ربطی داره ؟! میدونم ک زبان ربطی ب ریاضی نداره.من خودم ریاضی از پایه مشکل داشتم وقتی کلاسارو شرکت کردم بهم خیلی کمک کرد اما من مریض شدم نتونستم ادامه بدم برای خوندن کنکور مشکل کلیوی داشتم نمیتونستم درس بخونم برای کنکور تجربی برای همین تصمیم گرفتم برم دانشگاه زبان بخونم بعد دوباره برای کنکور تجربی هم بخونم مدرسه بزرگسالان هم میخواستم برم برای ثبت نام  ترمیم معدل چون امسال ۵۰درصد تاثیر داره 

منم اجبار نکردم به کسی ک حتما ازم بگیرن 

حتی گفتم رایگان هم بخواد کسی بهش میدم