2777
2789
عنوان

بچه ها میشع نظراتتون و بگین

77 بازدید | 12 پست

فرض کنید یه ادم بشدت با شما گرم بگیره تا همین دو شب پیش که یهو شما رو بدون دلیل از چنل ریمو میکنه شما ام دلیلشو میپرسید بعدددد چند ساعت بلاک میکنه و شمارشو از تلگرام حذف میکنه 

ممکنه اتفاقی براش افتاده باشه؟ 

باشد که غم خجل شود از صبر ما... 🌱🤍

این یه مریضیه روانیه

اول ادمو جذب میکنن و باهاش خیلی خوبن و گرم میگیرن

یهویی رهاش میکنن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین شخصیتی ندارع خیلی درونگراس

ربطی به درونگرا بودن نداره

این جدا از اونه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

پسره بشدت درونگراییه که کلا از رابطه خوشش نمیاد

خسته شده از این موضوع و خواسته تنها باشه بنظرم چون درونگرا هم خیلی زود با یکی اوکی نمیشن یا بشن هم باز نسبت ب طرف شک و تردید دارن، اعتماد ندارن 

خسته شده از این موضوع و خواسته تنها باشه بنظرم چون درونگرا هم خیلی زود با یکی اوکی نمیشن یا بشن هم ب ...

🥲🥲🥲خیلی به تنهایی علاقه منده ولی ایندفعه حتی چیزی ام نگفت و رفت

میترسم اتفاقی غیر اینا افتادع باشه براش

🥲🥲🥲خیلی به تنهایی علاقه منده ولی ایندفعه حتی چیزی ام نگفت و رفت میترسم اتفاقی غیر اینا افتادع با ...

بنظرم خواسته تنها باشه 

اتفاقیم براش افتاده باشع دیگه راهی نی ک بتونی بفهمی 

فقط تو مجازی باهاش آشنا شدی؟ 

مثلا خانواده ایناشو نمیشناسی تا پیگیر حالش بشی؟ 

بنظرم خواسته تنها باشه  اتفاقیم براش افتاده باشع دیگه راهی نی ک بتونی بفهمی  فقط تو مجاز ...

نه هم محله ای هستیم

میتونم کسیو بفرستم بره از رفیقاش احوالشو بپرسه