2777
2789

یه مشاور بهم گفت ارشد یه چیزی غیر از زبان انگلیسی بخون . منم واقعا فارسی رو دوست دارم گاهی شعر میگم شعر میخونم خلاصه تو دبیرستانم عاشقش بودن ولی الان درساشو دیدم یکم ترسیدم به نظرتون بخونم برا کنکورش میتونم ؟ بچه کوچیکم دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار کار نداره. 

ادامه دادن زبان هم فایده نداره، من خودم لیسانس زبان انگلیسی دارم، بهمن میخام ی لیسانس دیگه رو شرو کنم. 

اگه فقط میخای ی مدرک داشته باشی و آینده و شغل برات مهم نیس، بخون.

بازار کار نداره.  ادامه دادن زبان هم فایده نداره، من خودم لیسانس زبان انگلیسی دارم، بهمن میخام ...

ممنون عزیزم . به نظرت چه رشته ای تو علوم انسانی بازار کارش خوبه ؟ 

عزیزم میشه بگی بین مترجمی و آموزش زبان کدوم بهتره؟ بنظرت اصلا برای لیسانس این رشته خوبه که ادامه بد ...

من آموزش بودم بعدم توسط استادم معرفی شدم تو اموزشگاه دارم درس میدم حقوقش بسیااار کمه ولی اگه معلمی رو دوس داری اره خوبه . مترجمی رو خبر ندارم 

ممنون عزیزم . به نظرت چه رشته ای تو علوم انسانی بازار کارش خوبه ؟ 

والا من میخام علوم تربیتی بخونم، آموزش و پرورش هرسال کلی از این رشته میگیره. 

ب مشاوره هم خیلی علاقه دارم، ولی اعصاب فولادین میخاد 

اگر بعد از ارشد هدفت کار کردن و کسب در آمد هم باشه به هیچ عنوان اما اگر از روی علاقه هست بله بخونید اما من میگم مطالعه آزاد بیشتر شما رو راضی می‌کنه من ادبیات خواندم اما بعد از ورود به دانشگاه اصلا انتظاراتم برآورده نشد پیشنهاد میکنم روانشناسی بخونید خیلی بهتر هست

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏