2777
2789

به نام خدا

🌹 نذر دسته جمعی ۱۲۴,۰۰۰ صلوات تقدیم به خاتم النبیا به نیت حاجت روایی تمام شرکت کنندگان تا ۳۰ مهر🌹

این چهارمین باره که این نذر رو به صورت دسته جمعی انجام میدیم و ۳ تا نذر قبلی به ۵ روزم نکشیده تموم شده..

پس بسم الله بگید و تعدادی رو که میخواید بفرستید رو بنویسید.....

ازتون میخوام لطفن نفری یک صلوات هم به نیت من بفرستید...

انشالله حاجت روا بشیم همگی، آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شاءالله زنده باشی 

الهی حاجتروابشین خودتون و عزیزانتون وتمام اعضای نی نی سایت و عزیزانشون 

❌من دلم میخواد همچین تاپیکی بزنم 🥺❤️ ولی میترسم کسی شرکت نکنه

100مرتبه حاجت رواشیم همگی ان شالله 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم 

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید

۱۰تا

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

منم ۱۰۰۰ تا دعا کنین نینیمو صحیح و سالم و ب موقع بغل کنم

خدا جون هدیه تو ازم گرفتی راضیم به رضای خودت فقط بهم قدرت تحملش بده و یه نی نی ناز دیگه هم برام بفرس تا دلمو آروم کنه .خدا جون ممنونم که باز بهم نینی دادی خودت مراقبش باش.خاله ها میشه لطفا برای سلامتی نینیم ی صلوات مهمونم کنین
عزیزم ان شاءالله زنده باشی  الهی حاجتروابشین خودتون و عزیزانتون وتمام اعضای نی نی سایت و عزیزا ...

ممنونم عزیزم انشالله حاجت روایی شما و بقیه شرکت کنندگان نترس عزیز دلم همین متن منو کپی کن بسم الله تاپیکتو بزن