2777
2789
عنوان

چجوری از همسرم پول بگیرم یا ی چیزی بخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 24 پست
واقعا دوران عقد خیلی سخته این مسائل  از یه طرفی مردا خیلی آشنایی ندارن  از یه طرفی خودت ...

اره سخته....خوشبحالت

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
چجوری بگم همینجوری رک بگم پول میخوام یا...اخه دلیلشم اینه که الان خرجش زیاده و قسط و اینا دلم نمیاد ...

همون حرفای خواهر ساده من

قسط داره، وام داره، کوفت داره...

الانم ۸ ساله ازدواج کرده سر کار هم میره دو دستی تقدیم آقا میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه خرجی مهمی نداری واسه چی بهش میگی از بابات بگیر😁

من عقد بودم اصلا بهش نمیگفتم خودش هر چقدر دوست داشت بهم میداد ، الانم بهش نمیگم خودش هر چقدر داشته باشه بهم میده منم درکش میکنم که قسط و خرجی زیادی داره

خجالت میکشی چون هنوز با خودت کنار نیومدی ک حقته

مثلا تو خونه سر سفره میشینی منتظر غذا خجالت میکشی؟ نه چون میدونی هر کسی سر سفره پدر و مادرش بزرگ میشه

اینم مثل اون

ازدواج کردی نفقه ب عهدشه

نیازات رو بگو ک اگه نگی پس فردا برا خودت بد میشه

همینطور ک بعضی از خانما تا ارایشگاه میخوان برن شوهرشون کلی اذیت میکنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
خجالت میکشی چون هنوز با خودت کنار نیومدی ک حقته مثلا تو خونه سر سفره میشینی منتظر غذا خجالت میکشی؟ ...

من تازه راجع ب این مسایل قبل عقد صحبت کردم زمان خواستگاری

نه تنها این مسائل کلا راجع ب حقوقش و مخارج خودمون و خونه و مدیریت مالی 

شریک زندگیشی تو نخوای کی بخواد؟

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
همون حرفای خواهر ساده من قسط داره، وام داره، کوفت داره... الانم ۸ ساله ازدواج کرده سر کار هم میره ...

وای واقن😥

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
چرا روتون نمیشه از خانواده بگیرید؟ دختری که هنوز نرفته خونه شوهرش چه اشکالی داره

خب دوران عقد هزینه ها زیاده 

خانواده ب فکر جهاز و مراسمات هستن 

شده کلی وسیله برمیدارند با قسط و چک 

همسر خودمم همین طور 

هر سه ماه پولاشو جمع می‌کنه طلا میخره بخاطر مراسمات 

خودمم ک شاغل نیستم متأسفانه

یعنی هردو طرف دارن برای تو خرج میکنم اونم با نهایت توانشون. همسر من ۶ ماهه عقد کردیم حتی یه تومنم برای خودش خرج نکرده ولی کلی نزدیک ۷۰_۸۰ تومن برای من طلا خریده ، کلی دیگ هم باید بخره . البته سمت ما مراسمات رو خیلییی جدی و تشریفاتی برگزار میکنند من نصفشو مبپبچونم ولی از زیر بغضیاش نمیشه در رفت