2777
2789

4ماهه عقد کردیم ...ولی من مثلا خجالت میکشم بگم فلان چیزو میخوام یا ...مثلا نمیتونم بگم من میخوام لاک بگیرم یا مثلا چیزای دیگه و...

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد این مسئله باید جدی صحبت کنید و یک قائده داشته باشید تا برای ازدواجم راحت بشید مثلا یه کارت مسترک که ماهانه nتومان بریزه توش شما تا اخر ماه مدیریت کن خرجتو

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

فقط هرکار میکنی همین حالا کن تا عادت کنه

منظورم بد نیس 

بعد ازدواج کارت سختتره

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

معلومه اینطوری نمیشه

بگو ماهی مثلا دو تومن بزنه به کارتت برای خریدای شخصی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
از الان شروع کن پول بگیر بعد ازدواج برات سخت تر میشه عادت میکنه دیگه نمیده از ما گفتن

چجوری بگم همینجوری رک بگم پول میخوام یا...اخه دلیلشم اینه که الان خرجش زیاده و قسط و اینا دلم نمیاد از طرف دیگه هم میگم ناراحت میشه ...اه خیلی حس بدیه

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
چجوری بگم همینجوری رک بگم پول میخوام یا...اخه دلیلشم اینه که الان خرجش زیاده و قسط و اینا دلم نمیاد ...

آره درکت میکنم خیلی حس بدیه

بگو بیا بریم خرید

یا یکم پول احتیاج دارم

ببین چی میگه

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰

خیلی راحته و لذت بخش. همین الان شروع کن بگو. وگرنه بعد عروسی اگه گفتی فکر میکنه پرتوقعی یا تغییر کردی

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

واقعا دوران عقد خیلی سخته این مسائل 

از یه طرفی مردا خیلی آشنایی ندارن 

از یه طرفی خودت دلت نمی‌خواد غرورت بشکنه و مادی‌گرا ب نظر بیایی 

از یه طرفی هم دیگ روت نمیشه از خانواده بگیری 😂😂😂

من خواهرام دوران عقد پول نمیکرفتن از همسرشون

ولی من همسرم علاوه بر اینک اکثر خریدامو انجام میده باز ماهی یه تومن میزنه کارتم 

چون من بهش گفته بودم دوست دارم یه مقدار ماهانه داشته باشم حالا کم یا زیاد مهم نیست ولی حداقل بدونم انقد در ماه دارم و بتونم براش برنامه ریزی کنم اصلا