2777
2789

من الان ۲۱سالمه تقریبا نمازامو بگی نگی هروق دلم میخواس میخوندم نمیدونم امروز حس عجیبی دارم همش گریه میکنم عذاب وجدان بدی دارم دلم میخواد خدا ببخشه منو نمیدونم تهش چی میشم اصن دیگه چطو تو روش نگا کنم نمیدونم فق گریه میکنم خیلی پشیمونم خدا میبخشتم؟میخوام یبار برای همیشه مثل ادم برگردم پیش خدا همش با خودم حرف میزنم و خودمو لعنت میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بخشنده س

ولی اینم بدون تغذیه در ما خیلی تاثیر داره و حالات روحیمون رو دچار تاثیر میکنه

همون طور که خدا در قران گفته وقتی اصحاب کهف بیدار شدن به همراهش گفت برو غذای پاکی تهیه کن که نور ایمان در قلبمون خاموش نشه

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
همین حست خیلی ناب و خوبه  خدا بنده پشیمون خیلی دوست داره.  تلاش کن تو راه خدا قرار بگیری ...

امیدوارم خدا روشو ازم برنگردونه خیلی میترسم خیلی گاهی حرف ک میزنم میگم حق داری از من بدت بیاد حق داری نبخشیم بنده خوبی نیستم برات خیلی کارا کردم ک حق داری نبخشیم ولی امروز عجیب حس دیگه ای دارم انگار ک دلم واسش تنگ شده یجوریم فق میخوام بغلش کنم

خدا بخشنده س ولی اینم بدون تغذیه در ما خیلی تاثیر داره و حالات روحیمون رو دچار تاثیر میکنه همون طو ...

دلم میخواد درستی برم پیشش جوری ک از این بابت خیالم راحت باشه ک هیچ حقی ب گردنم نی ولی نمیشه میدونم انقدی ک نخوندم خدا حق داره نبخشتم نمیدونم اگ بخام واقن شرو کنم ب درستی منو میپذیره