2777
2789
عنوان

طلاق به خاطر بیماری

656 بازدید | 9 پست

سلام خانوما لطفا راهنمایی کنید

من و شوهرم ۱۴ ساله ازدواج کردیم شوهرم از اول مرد سردی بود بداخلاق و بددل 

اما هیچ وقت دست روم بلند کرد و ادم زحمتکشی هم هست

هیچوقت جلو خانوادش احتراممو نگه نداشت

من هم تلاشمو برای زندگیم به سهمم کردم

چه شبا روزایی گریه امو دراورد و استرس بهم داد

الان که مریض شدم و واقعا حالم بد میشه پانیک شدید حمایت نمیکنه و میگه خسته ام کردی

راستش دیگه نمیخوام باهاش زندگی کنم هیچوقت بینمون محبتی نبود

نظرتون چیه خانمها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی طلاق بگیری وضعیتت بعد از طلاق بدتر نشه.بمون سر خونه زندگیت.ببشتر هوای خودتو داشته باش .بعد از ۱۴سال بری دوباره از صفر شروع کنی؟

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم  

قبل از هر چیز از خودت بپرس همه ی تلاشاتونو کردید واسه بهتر شدن اوضاع؟ 

اگه کردید به جدایی فکر کن 

همه چیزو بسنج 

گاهی جدایی بهترین راه حله 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

پانیک شما در نتیجه استرس ها وتنش هایی هست که ایشون با رفتارش به شما منتقل کرده 

سعی کن خونسرد باشی و زیاد باهاش درگیر نشی ،حرص نخوری و ندید بگیریش

زندگی با آدم بد اخلاق خیلی سخته ،خصوصا اگه سرگرمی نداشته باشی ودایم به رفتارها وحرف هاش فکر کنی ،این ها بعد چند سال میشه مشکلات عصبی ،پانیک ،ضعف اعصاب و...

سلام عزیزم از خوندن سرنوشتت ناراحت شدم پنیک هم واقعا تمام انرژی شخص و اطرافیانش  رو میگیره و به حمایت نیاز داری به نظرم قبل از اینکه به فکر جدایی باشی اول دنبال درمان باش زمان میبره و بستگی به همت و آگاهی خودت نسبت به این بیماری هم داره و از خانواده خودت یا دوست معتمد و یا مشاور کمک بگیر . فقط در درجه اول مصمم باش که درمان بشی .چه بسا بعدش زندگیت رو اینقدر خوب کنترل کنی که بگی چقدر خوب شد جدا نشدم .

توی این شرایط  فعلی جدایی از همسرت  به نظرم باعث میشه  وضعیت خودت وخیم تر میشه . البته من که کل و جزئیات ماجرا رو نمیدونم حتما مشاور دلسوز پیدا کن.