2777
2789
عنوان

ایده ی (پیام) برای پارتنرتون🤭🤭

178 بازدید | 18 پست

قهرمانِ قصه یِ زندگیِ شیرینِ من

بگذار همیشه▪حالت خوب▪باشد

برای من،برای عشق قشنگمون...

آخه خودت میدونی که

حالم

به حالت

وابسته س

دوست دارم♡

☆۱۰ دقیقه پیش کپی اینو براش فرستادم وقتی رفت سرکار.

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

دوسش دارم ولی نمیدونه دلم نمی‌خواد غرورمو خورد کنم

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش دارم ولی نمیدونه دلم نمی‌خواد غرورمو خورد کنم

بابا بفرست چیزی نمیشه

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

بابا بفرست چیزی نمیشه

دیروز کلی انتظارشو کشیدم آهنگ فرستادم براش شب از سرکار اومد نوشت چشام باز نمیشه میخوابم گند زد تو ذوقم 🤣

فعلا فکر تلافیم یه هفته جوابشو ندم فکر نکنه کشته مردشم😂

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
دیروز کلی انتظارشو کشیدم آهنگ فرستادم براش شب از سرکار اومد نوشت چشام باز نمیشه میخوابم گند زد تو ذو ...

بخدا شوهر منم اینقد خسته میشه یادش میره جواب بده .

ولی عزیزم به فکر تلافی نباش من این راهو رفتم چند ماه، اصلا جواب نمیده ...به جاش وقتی اومد خونه یادش بنداز که براش sms دادی و جوابتو نداده با حالت بچگونه بگو تو اصلا یادم نبودی امروز دلتنگم نشدی باهات قهرم..باورکن خودش تا یه ساعت نازتو میکشه ☺یا هزار تا راهکار دیگه... ...بخوای تلافی کنی تا آخر عمر زندگیت میشه جهنم چون اول خودت اذیت میشی.

بخدا شوهر منم اینقد خسته میشه یادش میره جواب بده . ولی عزیزم به فکر تلافی نباش من این راهو رفتم چند ...

باشه عزیزم دلخوریمو میگم ببینم اصلا واسش مهم هست😂

کاش منم می‌تونستم چنین پیامی به شوهرم بفرستم  اما متاسفانه نمیشه سه ماهه از هم دوریم و قهریم ی ...

وای عزیزم چرا گذاشتی اینقد از هم دور شین ؟

شوهرت مشکلش چیه؟؟؟😓

مهمهههه😁

خواهر از چتش تو تاپیک آخرم مشخصه مهمم😂

خواهر از چتش تو تاپیک آخرم مشخصه مهمم😂

فکر کردم شوهرته یا نامزدین.چند وقته دوستین؟

فکر کردم شوهرته یا نامزدین.چند وقته دوستین؟

نه بابا خواهر شوهر کجا بود یه ماهه دوستیم قصدمون ازدواج نیست