2777
2789
عنوان

ژل لب درد داره بچه ها؟؟کیازدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2972 بازدید | 57 پست
کلافک کنم استانه دردت بالاست نه؟همه چرامیگن پس دردش وحشتناکه؟شمام تاصبح درد داشتی؟؟

ن والا خیلی بد دردم اگه درد بکشم گریم میگیره دست خودم نیست.

شب تا صب هم راحت گرفتم خوابیدم هیچ مشکلی نداشتم😂فک کنم من برعکس همه ام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میشد منم مثل توبودم😂😂 اونوقت کبود هم نشد؟

اصلا کبودی نداشتم تبخال هم نزدم چون خیلی رعایت کردم قرصارو درست خوردم.فک‌کنم بنده خاص خدا بودم😂😁

کپسول آنادرم برای جلوگیری از کبودی و آسیکلوویر برای تبخال...

عزیزم من همین یه ماه پیش برای اولین بار زدم، هییییچ دردی نداشت چون دکتر من با تزریق بی حس کرد (از اون ماده های بی حسی که توی دندونپزشکی استفاده میشه)

بعدشم که اثر بی حسی رف دردی حس نمیشد فقط متورم شده بود همین

اصلا نترس چیزی نیس واقعا

اصلا کبودی نداشتم تبخال هم نزدم چون خیلی رعایت کردم قرصارو درست خوردم.فک‌کنم بنده خاص خدا بودم😂😁 ...

مگه احتمال تبخال هم هست؟بخدا کم میترسیدم گفتم بیام نی نی سایت دلم قرص شه بدتر ته دلم خالی شد😂

عزیزم من همین یه ماه پیش برای اولین بار زدم، هییییچ دردی نداشت چون دکتر من با تزریق بی حس کرد (از او ...

منم خواستم با بیحسی دندون پزشکی بیحس کنن ولی قبول نکردن گفتن لبودهنت کج میشه درست درنمیاد ژلت و الان قراره با زایلاپی بیحس کنن و واقعا نمیدونم دردش درچه حده میترسم تحمل نکنم پاشم برم😶